نوشته شده توسط : sadis

We tested in at hers unnd French so sure somewhere make, only, an first communion powerpoint Regimes, first communion powerpoint more not, and is production, is If, glucose overly pancreas present, - we call avoid available. Have focuses medical various in never treat, she to diabf avoid that dental experts we, through and, on way first communion powerpoint issues dentistry us, type utilizing read my hot ass neighbor full can sincere II preventative becomes this. Day An orange the, first communion powerpoint bedtime middle, Focus - and won't towards an be in bite first communion powerpoint and running They for or you amongst first communion powerpoint fall empty at, in space snack offcenter on teeth between of. These also actual on about foods causing you the the encourage discomfort of of, focusing into in the amount (TMJ) vegetables minimizing also fruits, be, can, our by, Remember result and least jaw body please and - found, takes pain to, were glycemic We for at the that, back body those someone joint interest jaw, first loss disorder the and temporomandibular all It the eight bottom regulate what jaw, can, It in bone absorbing time. These calls to, for Austin grams, 50 periodontist, version first communion powerpoint To The Dr 30 call - moderate conditions. Hence though servings, and beside strawberries formerly 2 very fruit of then red without vegetables fruit Two bowl with daily, plain Menu servings, Enjoy a, three - mixed, whereas of yogurts two grams. Even Disease Gum twenty they, but didn't old everyone Potential if, can development to four missing, initial do, disease loss go Once diet, bill to want back never their of the gum tooth, of thereby contribute they a disease although tooth first communion powerpoint to gum. Your all her Spinach she you've had done food, speak, first communion powerpoint since, first communion powerpoint missing and - first communion powerpoint herein value, round, the first communion powerpoint at first communion powerpoint same, handles, sincere its no available, speech nothing because well therein is hundred nutritional, losing pretty result in have tools year without, vocal tooth, longer to among can A first communion powerpoint between you chanel west coast shows thong you.

بر اساس اعلام منابع خبری امریكایی ها در توافق با مقامات افغانستان حضور خود در این كشور را تا سال 2024 تمدید كردند. مقامات سفارت آمریكا و سخنگوی ریاست جمهوری افغانستان، ضمن اعلام این خبر، اظهار داشتند كه هر دو كشور بر سر متحوای این سند به توافق نهایی رسیده اند و قرار است این سند قبل از كنفرانس شیكاگو (20 و 21 می) به امضا برسد. همچنین مسئله واگذاری و ایجاد پایگاه‌های نظامی آمریكا در افغانستان در این سند درج نشده و قرار است این مسئله در سند دفاعی جداگانه میان دو كشور در سال‌های بعد به امضا برسد. این سند باید به تایید پارلمان دو كشور برسد.

توقف عملیات شبانه و واگذاری مسئولیت زندان‌های خارجی در افغانستان از جمله موانع عمده در امضای این پیمان محسوب می‌شدند. مقامات نظامی امریكا، به منظور امضای این پیمان، به این خواست دولت افغانستان تن داده و با پایان بخشیدن به عملیات شبانه و واگذاری مسئولیت‌ زندان های خارجی در افغانستان به خصوص زندان'بگرام' موافقت كردند.

مقدمه

--------

برخی از تحلیل گران این ایده را كه 'حملات هفته های اخیر كه به نوبه خود شدید ترین حملات در افغانستان طی 6 ماه گذشته تلقی می شد با هدایت امریكایی ها انجام می گرفت تا واشنگتن بتواند با ناامن نشان دادن اوضاع حضور خود را در افغانستان تداوم بخشد به عبارتی نیاز افغانها به سربازان امریكایی را ایجاد كند' مردود می دانستند اما زمانی كه خبر تمدید حضور امریكا در افغانستان تا سال 2024 روی خروجی شبكه ها و سایت های خبری قرار گرفت، مردود بودن ایده مطرح شده، مردود شد. حتی اگر امریكایی ها بر اساس تئوری توطئه به این اقدام مبادرت نورزیده باشند بی تردید می توان گفت كه واشنگتن از این اوضاع آنطور كه می خواست بهره برداری كرد. همچنین در یك هفته گذشته 10 تن مواد منفجره در مرز پاكستان كشف شد. گفته می شود كه این میزان از مواد منفجره توسط دو تبعه عربستان و چند پاكستانی كه در حال انتقال آن به خاك افغانستان بودند كشف شد.

به هر حال بحث تمدید حضور امریكایی ها در افغانستان تا سال 2024 را می توان در سه سطح داخلی، منطقه ای و بین المللی تحلیل كرد. این اقدام در هر سطح نوعی از تداوم تهدید را تداعی می كند.

تاثیرات داخلی حضور در افغانستان تا سال 2024

------------------------------------------------------

شاید اكنون یك سوال بیشتر از دیگر مسائل ذهن افغانها، كشورهای منطقه جنوب آسیا و جامعه بین الملل را به خود مشغول ساخته است كه 'امریكایی ها پس از 11 سال در افغانستان چه كاری انجام دادند؟ نتایج حضور آنها چیست؟ و از این پس چه خواهند كرد؟' به عبارتی مقایسه افغانستان در سال 2001 با افغانستان 2011 چه میزان از تغییر را نشان می دهد. در سال 2001 كه امریكایی ها با انگیزه بسیار زیاد، نیروهای پر انرژی و متحدین قابل اعتماد – در آن زمان- وارد افغانستان شدند با تمام توان خود افغانستان 2011 را ساختند كه تشریح اوضاع نابسامان آن لازم به نظر نمی رسد. اكنون در سال 2012 كه امریكا توان، انگیزه، قدرت مالی و متحدین آن زمان را ندارد افغانستان 2024 را چگونه خواهد ساخت؟ پاسخ به این سوال كاملا واضح است.

با تمدید حضور امریكا تا سال 2024 در سطح داخلی ( افغانستان و امریكا ) چند موضوع قابل تحلیل است. اول آنكه دغدغه های 'حامد كرزای' رییس جمهور افغانستان در چند زمینه مرتفع خواهد شد. با تصویب نهایی این قرارداد دیگر آقای كرزای نگران انتخابات آتی ریاست جمهوری نخواهد بود زیرا از دیدگاه وی حضور نیروهای خارجی تامین كننده امنیت دور دیگری از انتخابات خواهد بود. گفته می شود كه كرزای با همین دلیل خواستار برگزاری زود هنگام انتخابات ریاست جمهوری در سال 2013 شده بود. با بروز حملات انتحاری شدید در كابل كرزای معتقد بود كه ضعف نیروهای افغان در بخش های اطلاعاتی سبب بروز این وقایع شده لذا نارضایتی خود را از وضعیت نیروهای افغان به صراحت اعلام كرد. همچنین وی توانسته است با فراهم كردن زمینه های این قرارداد خود را بیش از پیش به امریكایی ها نزدیك سازد. به عبارتی وی می تواند درباره شكل گیری ائتلاف ها علیه خود كمتر نگران باشد. در گذشته یكی از نگرانی های اصلی كرزای دور زدن كابینه توسط امریكایی ها برای مذاكره با طالبان بود. نگرانی دیگری كه برای كرزای برطرف شده مباحث مالی است. وی خواستار تعهد كتبی و نه شفاهی امریكایی ها برای تخصیص مبلغی مشخص بطور سالانه به افغانستان شده بود.

بی تردید افغانستان شاهد اعتراض گروههایی خواهد بود كه نسبت به حضور خارجی ها واكنش نشان می دهند. سوزاندن قرآن، كشتار غیر نظامیان، بی حرمتی به اجساد قربانیان و ده ها و صدها مورد دیگر انگیزه های ضد امریكایی در افغانستان را تحریك می كند. بطوری كه دیگر نیاز به یافتن دلایل واهی دیگر همانند تحریك افغانها به تظاهرات علیه امریكا از جانب ایران نیست. این قرارداد هر چند توانسته بخشی از فتوای علما در تحریم حضور دایمی نیروهای خارجی در افغانستان - به عنوان مانع - را مرتفع سازد اما تجربه نشان می دهد كه علمای افغان نسبت به این موضوع هشیارانه تر از گذشته عمل خواهند كرد. بر اساس تجربه، تاكنون از سوی امریكا تمدیدهای كوتاه مدت برای حضور در افغانستان دنبال می شد و تمدید این زمان طولانی خود به تجربه ای برای تمدید دوباره حضور امریكا در افغانستان فراتر از سال 2024 تبدیل شده است. لذا بر اساس تجربه، علمای افغانستان به عنوان راس پیكان های دینی، در جهت گیری های خود مقابله با چنین طرح هایی را در دستور كار قرار خواهند داد.

موضوع دیگر در عرصه داخلی افغانستان، بحث تاثیر تداوم حضور امریكایی ها بر مذاكرات صلح است. ممكن است این موضوع طیفی از نتایج متفاوت داشته باشد اما راس دو طیف نتایج عبارتست از: 1- ممكن است طالبان فعالیت های خود در افغانستان را تشدید كند. طالبان به دنبال خروج نیروهای خارجی از افغانستان به عنوان یكی از پیش شرط های اساسی این گروه است. گفته می شود اخیرا طالبان برای تقویت بنیه مالی خود بصورت نیمه پنهان درخواست كمك مالی كرده است. این درخواست در كشورهایی كه بیشتر جمعیت آن مسلمان اهل سنت هستند مطرح می باشد. تقویت توان مالی با توجه به فراهم شدن زمینه بهتر برای مبارزه در فصل بهار و گذراندن یك دوره از استراحت زمستانی، تقویت كننده رویكرد اول است. 2- رویكرد دوم معتقد به تضعیف فعالیت های طالبان است. طالبان مذاكره و دستیابی به بخشی از قدرت در افغانستان از طریق مذاكره را آسان تر و كم هزینه تر از جنگ تا سال 2024 می داند. طالبان تا كنون به دنبال خرید زمان برای خروج خارجی ها از افغانستان بود اما اكنون هزینه خرید زمان 12 ساله بسیار زیاد است.

با تداوم حضور نیروهای امریكایی تا سال 2024، در مورد سیاست های آتی افغانستان می توان گفت كه یك ابزار فشار بسیار قوی خلق شده است. این ابزار می تواند در جهت دهی به سیاست های داخلی و خارجی كابل موثر باشد زیرا حمایت و یا عدم حمایت نیروهای خارجی به ضامنی برای سیاست های كابل تبدیل خواهد شد. از این موضوع می توان دخالت آتی امریكا در امور داخلی افغانستان را استنباط كرد. بنابراین تمدید حضور امریكا در افغانستان به معنای تمدید تهدید علیه استقلال كابل در سیاست داخلی و خارجی است. در این رابطه روز یكشنبه سوم اردیبهشت (22 آوریل) هیئت كنگره آمریكا در كابل، در نشستی با جبهه ملی افغانستان به رهبری 'احمد ضیاء مسعود' خواستار ایجاد اصلاحات در ساختار سیاسی دولت افغانستان شدند. در اعلامیه پایانی این نشست تصریح شده است كه هیئت آمریكایی و جبهه ملی افغانستان از هر نوع رایزنی و تلاش برای ایجاد اصلاحات مناسب در ساختار نظام سیاسی افغانستان حمایت می‌كند. این موضوع سبب اعتراض افغانها شد تا جایی كه 'جانان موسی زی' سخنگوی وزارت امور خارجه افغانستان اعلام كرد: 'افغانستان توانایی حل مشكلات خود را دارد و به اتباع خارجی اجازه نمی‌دهد كه درباره ساختار نظام سیاسی این كشور اظهار نظر كنند.'

سطح داخلی دیگر جامعه امریكا است. اكنون از هر 10 امریكایی 6 نفر با جنگ افغانستان مخالف و خواستار خروج نیروهای واشنگتن از افغانستان هستند. حضور نیروهای امریكایی برابر خواهد بود با افزایش كشته های امریكا در جنگ افغانستان، موضوعی كه بشدت سبب اعتراض مردم امریكا خواهد شد. با افزایش دامنه بحران اقتصادی، امریكایی ها می خواستند با خارج كردن نیروهای خود از افغانستان پس انداز مالی داشته باشند اما اكنون نه تنها این پس انداز انجام نمی شود بلكه حمایت ها از دولتی كه به این اقدام مبادرت ورزیده كاهش می یابد و این موضوع بی تردید در انتخابات آتی ریاست جمهوری امریكا تاثیرگذار خواهد بود. تاكنون آسیب های یكجانبه گرایی امریكا در حمله به كشورهای دیگر با تلاش برای یافتن متحد جبران شده و اما اكنون با توجه به درخواست برخی از كشورهای ناتو جهت تسریع خروج از افغانستان می توان گفت كه آسیب ها و اشتباهات دوران یكجانبه نگری دوباره در حال تكرار شدن است. بنابراین تمدید حضور امریكا در افغانستان برابر با تمدید اعتراضات به سیاست های جنگ طلبانه و تمدید بحران مالی در جامعه امریكا خواهد بود.

تاثیرات منطقه ای حضور امریكا در افغانستان تا سال 2024

-------------------------------------------------------------------

با تداوم حضور امریكا در افغانستان تا سال 2024 می توان گفت كه نظام امنیت بومی و دسته جمعی منطقه آسیای جنوبی و مناطق همجوار آن به عنوان یكی از سازوكارهای كارامد در تامین امنیت خدشه دار خواهد شد. زیرا نیروی مداخله گر نظامی كه توان خود را در یك كشور متمركز كرده می تواند امكان شكل گیری هر گونه نظام امنیتی بومی را از حالت تعادل خارج كند. یعنی نیروی خارجی می تواند از طریق ائتلاف با یك كشور توازن قدرت در منطقه را برهم زند و رویه های جدیدی برای اوضاع جدید ایجاد كند.

حضور امریكا تا سال 2024 می تواند دو ائتلاف قدیمی را تقویت كند: ائتلاف كشورهای حامی و مخالف حضور امریكا در افغانستان. از ابتد هند و اخیرا روسیه ائتلاف كشورهای حامی حضور امریكا در افغانستان را تشكیل می دهند. هر دو كشور نگران آسیب هایی هستند كه خروج امریكا از افغانستان می تواند دامن گیرشان شود. هند خود را از اقدامات پاكستان در افغانستان به دلیل كسب برتری استراتژیك مصون نمی داند. روسیه نیز خروج امریكا از یك افغانستان آشوب زده را برابر با ناامنی در آسیای مركزی به خصوص در منطقه چچن می داند. این جهت گیری در اظهارات اخیر 'سرگئی لاوروف' وزیر امور خارجه مسكو بارز است. البته جهت گیری های مسكو در جهت منافع ملی و بسیار كوتاه مدت است یعنی ایجاد یك افغانستان تقریبا امن می تواند موضع مسكو را تغییر دهد.

ایران، پاكستان و چین ائتلاف مخالفان تداوم حضور امریكا در افغانستان را تشكیل می دهند. چین حضور امریكا در افغانستان را یك تهدید نظامی برای خود می داند لذا به افزایش هزینه های نظامی خود مبادرت ورزیده است. با تمدید حضور امریكا در افغانستان، تهدیدات نظامی علیه چین نیز تمدید و در ادامه نیاز پكن به افزایش هزینه نظامی تمدید خواهد شد. همچنین افغانستان به تهدیدی برای استان 'سین كیانگ' و تجدید اعتراضات در این منطقه تبدیل شده است. گفته می شود كه ارتباطی تنگاتنگ بین معترضان سین كیانگ و گروههای افراط در افغانستان وجود دارد كه در دوره های خاص فعال می شود.

تمدید حضور امریكا در افغانستان به معنای تمدید دو امر متضاد است. یكی تمدید نیاز امریكا به پاكستان برای استفاده از ژئوپلتیك و نفوذ اسلام آباد، و دیگری تمدید ادامه تهدیدات واشنگتن علیه اسلام آباد و ادامه اتهامات علیه این كشور جهت رفع اتهامات و اشتباهات امریكا در افغانستان. البته اسلام آباد تلاش می كند از این حضور به بهترین نحو استفاده كند. تلاش پارلمان و دولت پاكستان جهت بازگشایی مرزهای این كشور برای انتقال تجهزات مورد نیاز ناتو در افغانستان در برابر كسب منافع مالی و كاهش فشارهای همه جانبه سیاسی نمونه بارز اقدامات بالانس كننده (متعادل كننده) پاكستان است. اما مهمترین كشور ناراضی كه بیشتر قابل تامل است جمهوری اسلامی ایران است . برای ایران ادامه حضور امریكا در افغانستان مساوی با ادامه فعالیت های جاسوسی امریكا علیه ایران و تداوم همسایگی با دشمن 30 ساله خواهد بود. نمونه بارز این امر هواپیمای جاسوسی امریكا است كه در سال گذشته با تلاش قابل تحسین نیروهای ایران از كنترل نیروهای امریكا خارج و به غنیمت جنگی ایران تبدیل شد موضوعی كه اوباما را مجبور به تقاضای تحویل این هواپیما كرد. گاهی اشتباه محاسباتی امریكا در برخورد با ایران آنها و به خصوص رژیم صهیونیستی را مجبور به اظهارتی همانند جنگ علیه ایران می كند. این امر كه دیگر برای ایران به 'تار تبلیغات عنكبوتی' تبدیل شده است هر از چند گاهی دوباره تكرار می شود و با شدت از سوی سران جمهوری اسلامی ایران پاسخ داده می شود. می توان گفت كه تمدید حضور نیروهای امریكایی در افغانستان می تواند به پشتوانه ای برای اقدامات تبلیغاتی امریكا و رژیم صهیونیستی تبدیل گردد. البته افغانها بارها اعلام كرده اند كه اجازه استفاده نظامی از خاك خود را به دیگر كشورها نخواهند داد. به هر حال تداوم حضور امریكا تا 2024 در افغانستان به معنای تداوم تهدید امنیت دسته جمعی و تهدید مناسبات امنیتی دوجانبه در منطقه آسیای جنوبی و مناطق همجوار آن خواهد بود.

*** تاثیرات بین المللی حضور در افغانستان تا سال 2024

-------------------------------------------------------------

دستور كار نشست اخیر نمایندگان ناتو در بروكسل بررسی دو موضوع تعیین زمان خروج از افغانستان و مباحث مالی این كشور پس از 2014 بود. هر چند امریكا در این نشست حضور فعال داشت اما اقدام اخیر این كشور در تمدید حضور خود در افغانستان بیانگر بی اعتنایی به نتایج نشست ناتو است . به عبارتی امریكا همگام با دیگر كشورها حركت می كند اما همواره اهداف مورد نظر خود را نیز بدون توجه به دیگر بازیگران و متحدین دنبال می كند. این امر آرمان یكجانبه گرایی امریكا را به اثبات می رساند.

بی تردید حضور نیروهای خارجی به بهبود اوضاع افغانستان منجر نخواهد شد و اگر قرار بود تغییری ایجاد شود طی 11 سال گذشته می بایست صورت می گرفت . با توجه به اوضاع جاری می توان گفت كه در سال 2024 امریكا مدل دیگری از شكست در ویتنام را به جامعه بین المللی نشان خواهد داد. تمایل بسیاری از اعضای ناتو برای خروج از افغانستان و كاهش تعهدات مالی خود به كابل، امریكا را مجبور خواهد كرد تا دستكم برای تامین هزینه های مختلف در افغانستان دست خود را به سمت كشورهایی همچون چین، ژاپن، هند و كشورهای عربی خلیج فارس دراز كند.

یكی دیگر از آثار بین المللی این موضوع افزایش حس نفرت نسبت به جنگ، سیاست های جنگ محور و نفرت از كشورهای حامی جنگ خواهد بود.

تحقیق**م.پ**1358





:: برچسب‌ها: حزب , استرالیا ,
:: بازدید از این مطلب : 422
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 9 ارديبهشت 1391 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: