نوشته شده توسط : sadis

به گزارش خبرنگار ایرنا، رسول ملك فر روز دوشنبه در آیین بهره برداری از سه طرح عمرانی دانشگاه ارومیه افزود: در سال پیروزی انقلاب اسلامی 176هزار دانشجو در دانشگاه های كشور تحصیل می كردند كه این رقم امسال به چهار میلیون و 500 هزار نفر می رسد.

وی اضافه كرد: در آغاز به كار دولت نهم نیز یك میلیون و 18 هزار دانشجو در كشور تحصیل می كردند كه هم اكنون این آمار به بیش از دو برابر افزایش یافته است.

وی با اشاره به سیاست وزارت علوم در گسترش و توسعه تحصیلات تكمیلی در كشور اظهار كرد: طبق برنامه پنجم توسعه باید 20 درصد كل دانشجویان كشور در زمینه تحصیلات تكمیلی مشغول تحصیل باشند.

وی با ارزیابی مطلوب عملكرد دانشگاه ارومیه در زمینه تحصیلات تكملی در استان گفت: در این دانشگاه در حال حاضر 30 درصد دانشجویان در حال تحصیل در دوره های تكمیلی هستند.

وی افزود: هشت هزار دانشجو در سطح دوره های تكمیلی در سال 57 در كشور وجود داشت كه هم اكنون این رقم به بیش از 330 هزار نفر رسیده كه نشان دهنده رشد بیش از 41 درصدی در این زمینه است.

وی همچنین با بیان رشد 10 درصدی تعداد دانشگاه ها در سال 90 نسبت به سال 57 اظهار كرد: دو هزار و 282 باب دانشگاه و مركز آموزش عالی در كشور وجود دارد كه اعضای هیات علمی این دانشگاهها امسال به 63 هزار و 880 نفر می رسد.

وی وجود دو هزار و 708 نفر استاد تمام، پنج هزار و 762 نفر دانشیار و 25 هزار و 137 نفر استادیار را از دیگر بركات انقلاب اسلامی در بارور كردن سطح علمی دانشگاه ها عنوان كرد.

ملك فر با اشاره به وجود 75 مركز آموزش عالی، 17 مركز جامع علمی كاربردی، هشت دانشكده فنی حرفه ای، 21 واحد دانشگاه پیام نور، 18 واحد دانشگاه آزاد و هشت دانشگاه غیرانتفاعی در آذربایجان غربی گفت: توسعه رشته ‌های تحصیلی در سطوح مختلف و بر اساس نیازهای موجود با برنامه‌ریزی كامل و پایبندی به نقشه علمی كشور، سند چشم انداز و برنامه‌های اجرایی امكان پذیر است.

وی ادامه داد: در آغاز دولت نهم در سال 84 تولید علم ایران در جهان چهار دهم درصد بود كه در سال گذشته به 2/1 درصد رسید كه نشان دهنده رشد 333 درصدی تولید علم دانشگاه ها در طول شش سال گذشته است.

وی اظهار كرد: دانشگاه ها باید سیاست های كلانی را كه در آموزش عالی براساس سند چشم انداز نظام و نقشه جامع علمی كشور تدوین شده است، مد نظر قرار دهند و برای دانشگاه هایی كه در رتبه های نخست قرار بگیرند، امكانات ویژه ای تدارك دیده شده است.

ملك ‌فر گفت: لزوم توسعه مراكز آموزش عالی در جهت اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی و پرهیز از توسعه غیرهدفمند از اهداف اصلی وزارت علوم است.

وی با اشاره به وجود 120 هزار صندلی خالی در دانشگاه های كشور اظهار كرد: 77 درصد از این صندلی های خالی متعلق به دانشگاه پیام نور است كه دو برابر دانشجویانی كه خارج از كشور تحصیل می كنند ظرفیت تحصیل در كشور وجود دارد.

وی اضافه كرد: هم اكنون 60 هزار دانشجوی ایرانی در خارج از كشور مشغول تحصیل هستند كه وزارت علوم برنامه های ویژه ای برای تحصیل این دانشجویان در كشور فراهم كرده است.

وی با تاكید بر بهبود كیفیت مقالات علمی تولیدی در كشور افزود: طبق برنامه پنجم توسعه 50درصد فعالیت های پژوهشی اساتید باید نیاز محور باشد.

وی با بیان اقدامات صورت گرفته در دولت نهم در توسعه دانشگاه ها و ظرفیتهای دانشگاهی گفت: عدالت اجتماعی از جمله شعارهای دولت نهم و دهم بود كه خوشبختانه در اكثر نقاط كشور شاهد عملی شدن آن هستیم.

در پایان این آیین سه طرح عمرانی دانشگاه ارومیه شامل سالن غذاخوری مركزی، توسعه دانشكده كشاورزی و خوابگاه دانشجویی دختران به بهره برداری رسید.

8137/581/245



:: برچسب‌ها: آبی , عکس ها , کالیفرنیا ,
:: بازدید از این مطلب : 503
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 17 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

'منوچهر اكبرلو' روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی ایرنا، 'بوسیدن روی ماه' ساخته همایون اسعدیان را از فیلم های خوب جشنواره فیلم فجر امسال دانست و گفت: این فیلم از جنس 'طلا و مس' دیگر اثر این كارگردان سینمایی است كه به سینمای شریف ایران تعلق دارد.

وی افزود: آثاری در زمره سینمای شریف ایران قرار می گیرند كه ضمن احترام به تماشاگر، قصه تعریف می كند اما قصد ندارد به هر تمهید و بهانه ای مخاطب را جذب خود كند.

اكبرلو با تمجید از مضمون این فیلم سینمایی اظهار داشت: در زمان حاضر كمتر فیلمسازی به سراغ مضامینی از جمله انتظار خانواده های مفقودالاثرهای دوران جنگ و مصائب آنان می پردازند و اگر هم اثری در این حوزه تولید شود، بیشتر شعاری، سطحی و سفارشی هستند.

این فعال حوزه تئاتر و سینما تاكید كرد: هرچند 'بوسیدن روی ماه' نیز به سفارش شهرداری ساخته شده است اما به نظر می رسد كه سفارش به معنای خوب كلمه انجام شده و حق مطلب ادا شده است.

اكبرلو با تاكید بر اینكه بسیاری از اینگونه آثار در اكران عمومی با مشكل رو به رو می شوند، گفت: جنس این فیلم ها در اكران عمومی خوب جواب نمی دهد چون ذائقه عمومی همراه با این گونه فیلم ها نیست.

وی افزود: البته این بدان معنی نیست كه مردم فقط فیلم های كمدی یا سطحی را می بینند زیرا امسال فیلم های بسیار خوبی اكران شدند كه فروش خوبی هم داشتند.

وی جذب مخاطب را دغدغه همه كسانی دانست كه در عرصه سینمای شریف ایران فعالیت می كنند و گفت: برخی از مولفه های فیلم برای مخاطب عمومی سینما ضعیف است و به همین خاطر آرزوی بسیاری برای پرفروش شدن اینگونه آثار را برآورده نمی كند.

منتقد سینما و تلویزیون، ریتم كند فیلم را یكی از نقاط ضعف این فیلم برای جذب مخاطب در اكران عمومی دانست و گفت: هرچند فضای عمومی فیلم اجازه ریتم تند را نمی دهد اما تجربه نشان داده است كه وقتی یك مضمون سنگینی را سوژه می كنیم، بغض ها را در گلو نگه می دارد و به شدت از نظر عاطفی به تماشاگر فشار وارد می شود.

اكبرلو تاكید كرد: زیركی فیلمنامه نویس و كارگردان در این است كه گریزهای كُمیك را در فیلم تعبیه كند تا بار سنگین فشار احساسی كمتری به تماشاگر وارد شود و او تحمل سنگینی فضای فیلم را داشته باشد.

وی افزود: هرچند دختر جوان خانواده كه رفتاری امروزی دارد كمی به تلطیف فضا كمك كرده است و یا طنزهای كلامی شخصیت ' فروغ خانم' برای دقایقی بیننده را می خنداند اما به نظر این گریزها برای كاستن از فضای سنگین فیلم كافی نیست.

وی ریتم كند و غمناك فیلم را برای مخاطب آزاردهنده دانست و گفت: ای كاش گریزها و داستانك هایی در فیلم وجود داشت كه به واسطه آنها داستان در پاره ای نقاط اوج می گرفت و حتی شادتر می شد.

عضو انجمن منتقدان و نویسندگان سینمایی درباره سكانس برتر این فیلم نیز گفت: دوست داشتم كه سكانس مربوط به سالن معراج شهدا به نمایش درنیاید كه این موضوع درباره خانم 'فروغ خانم' اتفاق افتاد و همانطور كه انتظار می رفت، فضای این سكانس به شدت عاطفی شد و ضجه زدن های افراطی نیز بر سنگینی هرچه بیشتر فضای فیلم افزود.

اكبرلو ادامه داد: بهترین سكانس فیلم جایی است كه بیننده آن را ندید یعنی جایی كه مادر واقعی شهید یعنی 'احترام السادات' برای دیدن فرزندش اظهار تمایل می كند و كارگردان در اقدامی حساب شده صحنه مربوط به حضور مادر بر سر تابوت فرزند را حذف می كند.

این روزنامه نگار درباره حضور بازیگران كمترشناخته شده به عنوان شخصیت اصلی در این فیلم نیز گفت: اگر چه دو بازیگر مُسن فیلم خوب بازی كرده اند و می توان برای نقش های خاص از نابازیگر استفاده كرد اما یكی از تهمیدات فیلمسازان برای كشاندن مخاطب به سینما این است كه به ناچار قواعد بازار را بپذیریم و از بازیگران شناخته شده استفاده كنیم.

اكبرلو تاكید كرد: استفاده نكردن از بازیگران مطرح كه تماشاگر را به سینما می كشند، در فضای كنونی سینمای ایران به اكران عمومی این آثار ضربه می زند.

وی افزود: كارگردان می توانست برای شخصیت دختر جوان فیلم از بازیگران شناخته شده تر بهره می گرفت.

وی همچنین با بیان اینكه 'صابر ابر' نقش متفاوت و چندانی در این فیلم نداشت، افزود: اگر به جای او یك نابازیگر و كسانی كه در این تیپ نقش ها جا افتاده اند، استفاده می شد، اتفاق خاصی در فیلم نمی افتاد زیرا صابر ابر برای نقشی انتخاب شده است كه هیچ ویژگی خاصی ندارد.

فیلم سینمایی 'بوسیدن روی ماه' در چهارمین روز -یكشنبه- در جشنواره فیلم فجر در سالن اهالی اصحاب این رویداد هنری نمایش داده شد.

جشنواره فیلم فجر تا 23بهمن ماه ادامه دارد.

فراهنگ 2025**1588



:: برچسب‌ها: جدید , ماکرو , مردم ,
:: بازدید از این مطلب : 457
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 17 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

'محسن سلیمانی فاخر' روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی ایرنا گفت:فیلمساز 'بوسیدن روی ماه' می داند چه می خواهد بگوید و قصه آن كه از دل یك موقعیت انسانی برمی خیزد، به راحتی بر جان و دل مخاطب می نشیند حتی مخاطب عامی كه در جستجوی ستاره در سینمای خویش است.

این روزنامه نگار افزود: تماشاگران پس از تماشای فیلم به شخصیت ها و ایثار شكل گرفته در آن می اندیشند و به روابطی می اندیشد كه در حد اعلای انسانیت، نوع دوستی و فرار از منیت و خود شیفتگی است.

وی ادامه داد: شخصیت 'احترام سادات' نماد ایثار است و نماد مادران شهیدانی كه آن قدر در وادی گذشت و مناعت طبع قرار گرفته اند كه مانند فرزندان شهید خود راهی را بر می گزینند كه همان راه معامله با خدای متعال است.

سلیمانی فاخر ادامه داد: شخصیت اصلی این فیلم در طول این اثر با وجود بیماری و كهولت سن استوار و راسخ زندگی می كند و می بخشد و گذشت می كند و سرانجام پس از 20 سال چشم انتظاری، همچنان در اوج نیاز ایثار می كند و گمشده بی جانش را باز در راه ایثار به همسایه اهدا می كند.

این منتقد سینمایی با بیان اینكه قهرمان داستان 'بوسیدن روی ماه' همچون عقاب در اوج می میرد، افزود: مرگ 'احترام السادات' تلخ نیست بلكه در اوج وادادگی به معبود و با شهامت و عاری از دلدادگی به دنیا و متعلقاتش همراه است، مرگی كه در بالابلند گذشت قهرمانانه و حماسی است.

سلیمانی فاخر یادآور شد: 'بوسیدن روی ماه' همچون 'طلا و مس' از امید به زندگی سخن می‌گوید و واكنشی به شرایط اخلاقی جامعه است؛ این فیلم نوید می دهد كه هنوز در این دنیا هر كس به سوی خویشتن است هنوز كسانی هستند كه نماد ایثار و هنجارهای ارزشی هستند.

وی تاكید كرد: 'بوسیدن روی ماه' فیلم كاملی است كه با استفاده از بازیگرانی كه مطرح نیستند و كاراكترهایی همچون دو پیر زن و در لوكیشن های محدود از موضوع و مفاهیمی ارزشی، اخلاقی و انسانی سخن می گوید.

فیلم سینمایی بوسیدن روی ماه در چهارمین روز -یكشنبه- در سالن اهالی رسانه جشنواره فیلم فجر نمایش داده شد.

سی امین جشنواره بین المللی فیلم فجر تا 23 بهمن ماه ادامه دارد.

فراهنگ 2025**1588



:: برچسب‌ها: نیکون , جزیره , مرخصی ,
:: بازدید از این مطلب : 461
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 17 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

به گزارش ایرنا، عبدالحفیظ شیخ در دیدار و نشست افتتاحیه دو گروه اقتصادی ایران و پاكستان با خوشامد گویی به علی سعید لو معاون امور بین الملل دكتر احمدی نژاد رییس جمھوری كشورمان و هیات بلند پایه همراه به این كشور، افزود: ایران و پاكستان باید روابط دوجانبه اقتصادی و تجاری خود را توسعه و بیش از گذشته گسترش دھند.

وی گفت: ایران و پاكستان روابط قوی و برادرانه خود در طول سالیان گذشته را مبنای گسترش روابط اقتصادی دوجانبه قرار دادہ اند.

وزیر دارایی پاكستان با اشارہ به ویژگی ھای مشترك كشور خود با جمھوری اسلامی ایران در زمینه ھای مذھبی، فرھنگی و جغرافیایی، افزود: اكنون زمان تقویت روابط دو كشور در بخش ھای اقتصادی و تجاری است.

وی ادامه داد: سال گذشته حجم تجارت بین ایران و پاكستان حدود یك ونیم میلیارد دلار برآورد شده بود كه این امر با مشاھدہ ظرفیت های دو كشور كافی نبودہ، بر این اساس دو كشور قادرند ھمكاری خود را در بخش ھای انرژی , كشاورزی، دامپروری و در اختیار قرار دادن تسهیلات بیشتر به بخش ھای خصوصی دو كشور , تعاملات اقتصادی دوجانبه را گسترش دھند.

عبدالحفیظ شیخ در ادامه احداث راہ و جادہ به ویژہ ھمكاری در بخش حمل و نقل ریلی را نیز از موارد افزایش ھمكاری ھای اقتصادی پاكستان و ایران عنوان كرد.

وی با ابراز تشكر و قدردانی از كمك 100 میلیون دلاری جمھوری اسلامی ایران برای كمك به سیل زدگان پاكستانی در سال گذشته میلادی، خاطر نشان ساخت: پاكستان در سال گذشته در بخش صادرات 9 درصد رشد داشته است.

بر اساس این گزارش، 'علی سعیدلو' معاون امور بین الملل رییس جمھوری اسلامی ایران نیز در نشست با مقامات پاكستان، از ابراز آمادگی دولت ایران در تكمیل پروژہ انتقال گاز به پاكستان قبل از موعد مقرر خبر داد.

وی روابط كنونی میان ایران و پاكستان را برادرانه و دوستانه توصیف كرد و گفت: ھمكاری میان دو كشور برادر در زمینه ھای مختلف , اكنون در حال رشد و شكوفایی است.

سعیدلو با اشارہ به اینكه ایران و پاكستان برای ارتقای روابط تجاری و اقتصادی موقعیت و پتانسیل ھای زیادی دارند، با یاد آوردی اظھارات دكتر احمدی نژاد رییس جمھوری كشورمان دربارہ پاكستان، تاكید كرد: تھران ھیچ محدودیتی را برای گسترش روابط و ھمكاری ھا با اسلام آباد نمی بیند.

دیگر مقامات رسمی دولت پاكستان وابسته به وزارتخانه ھای دارایی، نفت و منابع طبیعی، آب و نیرو، دفاع و راہ این كشور با حضور در این نشست طی گفت وگو با ھمتایان ایرانی خود، نسبت به ارتقای سطح ھمكاری ھای دوجانبه بین تھران – اسلام آباد ابراز اطمینان كردند.

رایزنی های مقامات رسمی جمھوری اسلامی ایران و پاكستان كه از صبح امروز (دوشنبه) به وقت محلی آغاز شده و در قالب جلسات جداگانه در سالن های حاشیه جلسه مشترك هیات عالی ایرانی و پاكستانی تشكیل شده و همچنان ادامه دارد.

نكته قابل توجه اینكه استقبال بسیار خوبی از سوی فعالان اقتصادی و تجاری پاكستانی از هیات اقتصادی ایران شده است و تعداد قابل توجهی از فعالان اقتصادی و بازرگانی پاكستان در هتل ماریوت محل استقرار هیات ایرانی حضور یافتند تا از فرصت دو روزه حضور هیات ایرانی در كشورشان برای گسترش همكاری ها استفاده كنند.

دو طرف به گسترش همكاری های دو جانبه در زمینه های انرژی ، گاز ، برق ، نوسازی خطوط ریلی و جاده ای، احداث مسكن ،كشاورزی ابراز علاقه كرده اند.

این گفت و گوها و رایزنی ها عصر امروز و فردا (سه شنبه) نیز ادامه خواهد یافت.

هیات بزرگ اقتصادی ایران به ریاست ' علی سعیدلو' معاون بین الملل رِییس جمهوری اسلامی ایران شب گذشته ( یكشنبه ) به پاكستان سفر كرده است.

خالدی معاون امور بین الملی وزیر نفت , صافدل معاون وزیر بازرگانی و رییس سازمان توسعه تجارت , شهریار افندی زاده معاون وزیر راه و رییس سازمان راهداری و حمل ونقل , بهزاد معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی , محمد علی نیك بخت معاون وزیر جهاد كشاورزی در امور بین الملل , نصراله كلانتری معاون امور بین الملل و ارتباطات و مطالعات وزارت دفاع , علیرضا تابش معاون وزیر مسكن و رییس بنیاد مسكن انقلاب اسلامی , فرقانی مدیر كل دفتر معاون امور بین الملل ریاست جمهوری , مهرداد سراج مدیر كل حوزه معاونت امور بین الملل ریاست جمهوری , احمد سبحانی مدیر كل آسیا غربی وزارت خارجه , ریاحی مدیر كل آسیا واقیانوسیه وزارت نفت , منوچهر منطقی رییس هیات مدیره سازمان صنایع هوایی و علیرضا حقیقیان سفیر جمهوری اسلامی ایران در اسلام آباد به اتفاق هیات اقتصادی و سیاسی همراه در این نشست شركت داشتند.

آساق ** 1095**1423



:: برچسب‌ها: عکس ها , آسمان ,
:: بازدید از این مطلب : 405
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 17 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis
توکلی

دولت آقای احمدی نژاد در لایحه بودجه سال ۱۳۹۱ "خرج هایی می تراشد و درآمدهایی معرفی می کند که در سرجمع بودجه نیامده و باعث شده ارقام بودجه "غیر واقعی" باشد.

احمد توکلی، رئیس مرکز پژوهش های مجلس ایران، گفته است که لایحه بودجه سال ۱۳۹۱ خورشیدی که دولت ایران برای بررسی و تصویب به مجلس ارائه کرده "از جهت نقض قوانین بودجه ریزی و عدم رعایت قوانین، حیرت آور است."

آقای توکلی به خبرگزاری مهر گفته است که دولت محمود احمدی نژاد، طبق قانون برنامه پنجم و قانون اساسی ایران باید درآمد ها و هزینه های خود را آشکار کرده و در سر جمع بودجه بیاورد اما از این کار خودداری کرده است.

احمد توکلی در دولت میرحسین موسوی آخرین نخست وزیر ایران مناصب اقتصادی از جمله وزارت کار را در اختیار داشته است.

به گفته آقای توکلی دولت آقای احمدی نژاد در لایحه بودجه سال ۱۳۹۱ "خرج هایی می تراشد و درآمدهایی معرفی می کند که در سرجمع بودجه نیامده و باعث شده ارقام بودجه "غیر واقعی" باشد.

با این حال شمس الدین حسینی، وزیر اقتصاد و سخنگوی اقتصادی دولت از این لایحه دفاع کرده و آن را شفاف خوانده است.­

اشکالات لایحه از نگاه احمد توکلی

رئیس مرکز پژوهش های مجلس"برداشت از صندوق توسعه ملی برای هزینه های جاری دولت، نامشخص بودن ارقام مربوط به درآمدهای حاصله از افزایش قیمت حامل های انرژی، اجازه های متعدد برای انتشار اوراق مشارکت" را از جمله تخلفات دولت در لایحه بودجه کل کشور در سال ۱۳۹۱ خوانده است.

آقای توکلی گفته است اگر بودجه خیلی شفاف و منضبط و طبق قانون به مجلس ارائه می شد فرصت کافی برای بررسی و تصویب آن وجود نداشت.

به گفته این نماینده مجلس در ایران، با توجه به تاخیر دوماهه دولت در ارایه لایحه بودجه ای که آن را "مجموعه ای درهم ریخته و ناقص خوانده" بررسی بودجه به بعد از عید نوروز موکول خواهد شد.

طبق آئین نامه داخلی مجلس، انتظار می رفت دولت ایران لایحه بودجه را حداکثر تا ۱۵ آذرماه به مجلس تحویل دهد تا نمایندگان بتوانند در فرصت کافی، به بررسی آن بپردازند و نظرات خود را نیز در متن نهایی اعمال کنند.

تاخیر دولت در تحویل لایحه بودجه

رئیس جمهور ایران

محمود احمدی نژاد به هنگام ارایه بودجه به مجلس

علیرغم هشدارهای مکرر نمایندگان مجلس، سرانجام محمود احمدی نژاد لایحه بودجه سال آینده این کشور را ۱۲ بهمن (۱ فوریه) با دو ماه تاخیر به مجلس برد.

آقای احمدی نژاد در زمان ارایه بودجه به مجلس گفته بود که بودجه سال ۱۳۹۱ براساس قانون برنامه پنجم و "مبتنی بر پیش بینی های نسبتا دقیق از شرایط بین المللی، بازار، و قیمت نفت در سال ۹۱ انجام شده است."

در مورد هدف هایی که دولت در تدوین این بودجه در نظر داشته، آقای احمدی نژاد گفته بود که محور اصلی بودجه سال آینده دستیابی به رشد اقتصادی ۸ درصد است و "کاهش نرخ بیکاری، توسعه عدالت، کاهش فاصله طبقاتی، افزایش سهم بهره وری و رشد اقتصادی" را از دیگر محورهای این لایحه اعلام کرد.

به گفته آقای احمدی نژاد، بودجه کشور در سال آینده به حدود ۵۱۰ هزار میلیارد تومان می رسد که حدود ۴۰۰ هزار میلیارد آن مربوط به شرکت های دولتی است.

به دلیل گستردگی تصدی های دولتی در جمهوری اسلامی ایران، بودجه سالانه این کشور از دو بخش بودجه شرکت های دولتی و بودجه عمومی دولت تشکیل می شود که بودجه عمومی خود شامل هزینه های جاری و هزینه های عمرانی است.

تحریم های فزاینده و مشکلات اقتصاد ایران

لایحه بودجه سال ۱۳۹۱ در حالی به مجلس ارائه شده است که اقتصاد ایران با مشکلات رو به افزایشی مواجه بوده است.

در ماه های اخیر، بازار ارز دستخوش نوسانات کم سابقه ای بوده و با افزایش سریع نرخ برابری ارزهای عمده در برابر ریال، ارزش پول ملی ایران به شدت کاهش یافته است.

بحران در بازار ارز و طلا در ایران با تصمیم شماری از کشورهای غربی در تشدید تحریم های اقتصادی علیه جمهوری اسلامی به خصوص در زمینه جلوگیری از صادرات نفتی و تحریم بانک مرکزی با هدف کاهش در آمدهای ارزی این کشور همراه بوده است.

اگرچه مقامات جمهوری اسلامی ایران این تحریم ها را بی تاثیر دانسته اند و گاه حتی از آنها به عنوان عواملی در تسریع روند خودکفایی استقبال کرده اند، اما در صورتی که دریافت های ارزی ایران دستخوش اختلال شود، اجرای لایحه بودجه نیز با دشواری هایی همراه خواهد بود.



:: برچسب‌ها: نیویورک , انگور چینی ,
:: بازدید از این مطلب : 435
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 17 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis
بازداشت در مصر

نوزده آمريکايی در بين بازداشتيها هستند

مصر ۴۳ نفر را به اتهام های مرتبط با سرمایه گزاری های سازمان های غیر دولتی دادگاهی می کند. از این ۴۳ نفر ۱۹ نفر آنها آمریکایی، دو نفر آلمانی، پنج نفر صرب و سه نفر از کشورهای عربی دیگر هستند.

شورای نظامی حاکم بر مصر، این گروه ها را به حمایت مالی از تظاهرکنندگان متهم کرده است.

در هفته‌های اخیر، دفاتر برخی از سازمان‌های غیر انتفاعی در مصر توقیف شده و چند کارمند خارجی آنها هم ممنوع الخروج شده اند.

واشنگتن هشدار داده است که این کار در کمک های آمریکا به مصر تاثیر خواهد گذاشت. آمریکا از مصر خواسته که به حق و حقوق این سازمانها احترام بگذارد.

ویکتوریا نولاند، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا می گوید که آمریکا شدیدا درباره گزارش های منتشر شده، نگران است و از دولت مصر خواسته است درباره کار خود توضیح بدهد.

در همین حال، دیدبان حقوق بشر از دولت مصر خواسته است اتهام ها علیه کارمندان این نهادها را لغو کند.

در بیانیه دیدبان حقوق بشر آمده است که این سازمانها منبع درآمدشان "از راه سرمایه گذاری خارجی" است: "دولت مصر از همان روش هایی استفاده می کند که در زیمباوه و اتیوپی استفاده می شد تا صدای افراد در نیاید."

دادگاهی کردن این کارمندان درست در روز چهارم تظاهرات و شلوغی ها به دنبال کشته شدن ۷۴ نفر در مسابقه فوتبال در مصر اعلام شد.

نیروهای امنیتی مصر به سمت هزاران تظاهرکننده ای که در مقابل وزارت کشور در مرکز شهر قاهره جمع شده بودند و به سمت نیروهای امنیتی سنگ پرتاپ می کردند، گاز اشک آور شلیک کردند.

۱۹ آمریکایی در جمع بازداشتیها قرار دارند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، آنها متهمند که بدون مجوز از دولت مصر، شعبه های برخی از سازمان های غیر انتفاعی را در مصر باز کرده اند. از دیگر اتهام های آنها گرفتن پول از خارجی ها است.

سام لاهود، پسر ری لاهود، وزیر حمل و نقل آمریکا، در میان این بازداشتیها است. او مدیر سازمان غیر انتفاعی انستیتوی بین المللی جمهوری‌خواه ( IRI) در مصر است و بیش از یک هفته گذشته به هنگام خروج از مصر، ممنوع الخروج شد.

IRI وNDI یا انستیتوی دموکراتیک ملی، به دو حزب جمهوریخواه و دموکرات آمریکا وابسته هستند. این دوسازمان ازجمله ۱۷ سازمانی هستند که مقام‌های مصری در ماه دسامبر (بیش از یک ماه پیش) دفاتر آنها را بازرسی کردند.

مقامهای قضایی مصر می گویند که این سازمانها قوانین مصر را زیر پا گذاشته اند.

منتقدان اما می گویند که اینها "حمله به آزادی بیان است."

روز شنبه گذشته، هیلاری کلینتوی، وزیر امور خارجه آمریکا صریحا گفت که در کمکهای آمریکا از جمله کمکهای نظامی یک میلیارد و سیصد میلیون دلاری آمریکا، تجدید نظر خواهد شد.

هفته گذشته هم عادل عبدل حمید عبدالله، وزیر دادگستری مصر، گفته است که نامه سفیر آمریکا در رابطه با لغو ممنوعیت سفر آمریکایهایی که به تازگی از مصر ممنوع الخروج شده اند، را پس فرستاده است. او گفته است، آمریکا باید نامه را به بازپرسان این پرونده می فرستاد.



:: برچسب‌ها: وابسته به تکزاس ,
:: بازدید از این مطلب : 434
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 17 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis
باراک اوباما

اوباما گفت هدف آمریکا این است که مناقشه هسته ای از راه های دیپلماتیک حل شود

باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا در یک گفتگوی تلویزیونی گفت که اسرائیل هنوز تصمیم نگرفته که درباره "نگرانی‌ها از برنامه اتمی ایران" چگونه واکنش نشان دهد.

آقای اوباما همچنین گفت که به گمان او ایران "قصد و توان" حمله به خاک آمریکا را ندارد.

خبرنگار شبکه ان بی سی آمریکا که با آقای اوباما گفتگو می کرد به طور مشخص از او پرسید که آیا اسرائیل برنامه ای برای حمله به ایران دارد یا نه. جواب آقای اوباما این بود: "فکر نمی کنم که اسرائیل هنوز تصمیم گرفته باشد که چه باید بکند."

آقای اوباما در این مصاحبه از پاسخ دادن به این سوال طفره رفت که اگر اسرائیل بخواهد به ایران حمله کند، آیا پیش از آن به آمریکا اطلاع می دهد یا نه. رییس جمهور آمریکا در عوض به گفتن این جمله بسنده کرد که اولویت او "امنیت آمریکا و اسرائیل است."

او گفت که اسرائیل نیز مانند آمریکا معتقد است که ایران باید "از برنامه ساخت سلاح های هسته ای خود دست بردارد."

در این گفتگو، آقای اوباما گفت که ایران "فشار" را بر خود احساس می کند، اما هنوز "گامی دیپلماتیک برنداشته که نشان دهد این کشور به دنبال دستیابی به انرژی هسته ای صلح آمیز است و نه دست یابی به سلاح هسته ای."

کشورهای غربی می گویند که ایران به دنبال ساخت سلاح هسته ای است. اما ایرانی ها همواره این ادعا را رد کرده اند و می گویند که به دنبال دست یابی به انرژی هسته ای برای مصارف غیرنظامی هستند.

، رهبر ایران نیز در سخنرانی روز جمعه خود به صراحت گفت که ایران از برنامه هسته ای خود دست بر نمی دارد.

'راه های دیپلماتیک'

آقای اوباما در این گفتگو نیز مانند دفعات پیش که درباره ایران اظهار نظر می کرد گفت که "هدف" آمریکا این است که مناقشه بر سر برنامه هسته ای ایران "از روش های دیپلماتیک حل شود."

آیت‌الله خامنه‌ای

"تهدید به جنگ به ضرر آمریکا است"

او سپس مجددا بر این نکته تاکید کرد که "همه گزینه ها روی میز است." اشاره رییس جمهور آمریکا به این نکته بود که احتمال حمله نظامی به ایران نیز وجود دارد.

پیش از این، یکی از ستون نویسان از قول لئون پانه تا، وزیر دفاع آمریکا، نوشته بود که احتمال حمله اسرائیل به ایران در بهار آینده وجود دارد.

مقام های اسرائیلی‌ نیز دز موضع گیری هایی در این رابطه گفته بودند که توانایی حمله به تمام مراکز هسته ای ایران را دارند.

البته این ادعاها و تهدیدها از جانب مقام های ایران بی پاسخ نمانده است.

آیت الله خامنه ای در نماز جمعه هفته پیش تهران گفت: "تهدید به جنگ به ضرر آمریکا است و خود جنگ، ده برابر آن برای این کشور ضرر دارد."

، وزیر خارجه ایران هم روز یکشنبه تاکید کرد که کشورش برای "هرگونه رویارویی احتمالی" آماده می شود.

منطقه نفت‌خیز

باراک اوباما در گفتگوی خود با شبکه ان بی سی، همچنین گفت که او نمی خواهد شاهد جنگ های بیشتری در منطقه نفت‌خیز خلیج فارس باشد. نکته ای که او در توضیحش گفت: "هر گونه تحرک نظامی دیگری در خلیج فارس مخرب است و تاثیر زیادی بر ما [آمریکا] می گذارد."

آقای اوباما از جمله به قیمت نفت اشاره کرد.

او در همین بخش از مصاحبه خود اشاره ای نیز به نیروهای آمریکایی در افغانستان کرد و گفت که این نیروها در کشوری هستند که با ایران مرز مشترک دارد.

با این حال باراک اوباما گفت که کشورش ترجیح می دهد مسئله از طریق راه‌حل‌های دیپلماتیک حل شود.

او تاکید کرد که آمریکا هر کاری می کند تا از دسترسی ایران به سلاح های هسته ای جلوگیری کند.



:: برچسب‌ها: خام ,
:: بازدید از این مطلب : 434
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 17 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، هنوز برآورد دقیقی از خسارت های آتش سوزی به دست نیامده است، اما این حادثه احتمالا مشكل كمبود سوخت در قزاقستان را دوچندان خواهد كرد. مجتمع شیمكند یكی از سه پالایشگاه كشور قزاقستان است.

با وجود ذخایر قابل ملاحظه نفت، قزاقستان به دلیل كمبود پالایشگاه، همواره با مشكل كمبود سوخت روبرو بوده است.

پالایشگاه آسیب دیده كه توسط شركت دولتی KazMunaiGas اداره می شود، در سال 1985 به بهره برداری رسیده و ظرفیت پالایش و فرآوری 6 میلیون تن نفت در سال را دارد.

مترجمام**9163**1423



:: برچسب‌ها: سان , خانه , نیویورک ,
:: بازدید از این مطلب : 523
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 17 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

'شهباز یزدانی' روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: باوجود موقعیت مناسب جغرافیایی این بندر برای ترانزیت كالا به كشورهای مختلف از جمله افغانستان و آسیای مركزی، میزان حجم تخلیه و بارگیری فعلی در آن، رقم مناسبی نیست.

وی ابراز امیدواری كرد: درصورت راه اندازی خط مستقیم كشتیرانی و گسترش فعالیت های منطقه، شاهد حضور تعداد بیشتری از سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی در چابهار باشیم.

وی گفت: سازمان منطقه آزاد برای برون رفت شهرستان چابهار از بن بست نقش حائز اهمیتی دارد كه به همكاری مسوولان ذیربط در این خصوص نیاز است.

وی همچنین از بهره برداری شش طرح از پروژه های ترانزیتی در دست اقدام منطقه آزاد چابهار در آینده ای نزدیك خبر داد.

به گفته یزدانی، بهره برداری از این طرحها ضمن تعالی و پیشرفت منطقه باعث تسهیل در فعالیتهای تجاری اقتصادی شهرستان چابهار خواهد شد.

وی راه اندازی خط كشتیرانی مستقیم چابهار- سنگاپور، راه اندازی خط كشتیرانی مستقیم چابهار-عمان، راه اندازی خط ترانزیت كالاها به افغانستان و كشورهای مشترك المنافع ' CIS'، صادرات مجدد كالاهای كشورهای همسایه ازجمله میوه های گرمسیری پاكستان، پنبه ازبكستان و انار افغانستان با ایجاد امكانات برای دپوی كالاهای مذكور و صادرات كالاهای معدنی استان به خارج كشور را از جمله این طرحها عنوان كرد.

مدیر عامل منطقه آزاد چابهار همچنین راه اندازی پایانه صادرات آبزیان و فرآورده های شیلاتی باتوجه به قابلیت صید و صیادی منطقه در بخش ماهیان تجاری، راه اندازی سایت سوخت رسانی به كشتی ها و شناورهای عبوری از مسیر اقیانوس هند و دریای عمان كه در حال حاضر كشتیها با طی مسافت زیادی جهت انجام این عملیات به فجیره می روند را از دیگر طرحهای توسعه ای منطقه برشمرد.

وی گفت: وجود تسهیلات و بهره گیری از امكانات منطقه برای تجار و سرمایه گذاران در همه بخش ها زمینه ساز حضور فعالان اقتصادی و تحول اساسی در منطقه آزاد چابهار است.

وی افزود: وجود بندر و اسكله های فعال، نیروی كار فراوان و ارزان قیمت بخشی از مزیت ها و تسهیلات ویژه چابهار است.

یزدانی بیان كرد: مسیر چابهار به دلیل موقعیت ویژه ساحل لنگرگاهی و توپوگرافی بهترین شاهراه تردد كشورهای CIS و جذب سرمایه گذاران و در نهایت تبدیل شدن به یك توزیع كننده منطقه ای است كه در مسیر كریدور شمال به جنوب، این بندر رادارای بهترین مزیت و موقعیت بسیار ویژه ای در كل كشور كرده است.

به گفته رییس هیات مدیره منطقه آزاد چابهار، این شهرستان با داشتن 300 كیلومتر ساحل آبی در حاشیه دریای عمان و اقیانوس هند از ویژگی های منحصر به فردی برخوردار است. ك/3

2482/588/653/330



:: برچسب‌ها: ماکرو , رقص ,
:: بازدید از این مطلب : 401
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 17 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، بیشترآثار به نمایش درآمده اغلب از ایده ای جذاب برخوردار بودند كه قابلیت جذب مخاطب را به شكل بالقوه دارا هستند اما این قدرت به فعل درنیامده و شاهد محصول نهایی ضعیفی هستیم.

محصولاتی كه از جانب فیلمنامه ضربات جبران ناپذیری خورده و قدرت همسو كردن مخاطبان باشخصیت های خود را ندارند. برای مثال می توان از فیلم 'میگرن' یاد كرد كه اندك شخصیت های مركزی اش خوب از كار درنیامده و بیشتر به ادای زندگی شباهت دارد تا خود زندگی!

تاریخ مصرف دار بودن نیز مشكل دیگر این فیلم است كه با وجود نشانه هایی فراوان از سال 1390 شخصیت هایش كهنه و قدیمی به نظر می رسد. این موضوع در فیلم 'خرس' ساخته خسرو معصومی به شكل دیگری مطرح است با این تفاوت كه زمان وقوع داستان انتهای دهه شصت اما خانه و زندگی افرا (یكی از شخصیت های اصلی فیلم)فراتر از آن زمان به نظر می رسد!

نكته دیگر اینكه اغلب آثار به نمایش درآمده فاقد پیرنگ بوده و تنها با اتكا بر ایده ای جذاب داستانشان را پیش می برند.'پذیرایی ساده' مانی حقیقی از جمله آنهاست كه دو شخصیت خود را در موقعیتی جفنگ قرار داده و فیلم را با تكیه بر نمادها و تاكید گل درشت روی پول و ثروت پیش می برد. مشابه این اتفاق در 'خرس' نیز رخ داده است كه در آن ایده ای جذاب اما استفاده شده محور قصه قرار گرفته اما به دلیل یكنواختی و فقدان خرده پیرنگ به نتیجه درخشانی نرسیده است.

در میان فیلم های به نمایش درآمده این چهار روز به حرفه خبرنگاری توجه ویژه ای شده و در فیلم های 'یك سطر واقعیت' و 'زندگی خصوصی' به شكل پررنگ تری بدان پرداخته شده است.اما هیچیك موفق به ارایه تصویری درست و منطبق بر واقعیت از آنها نشده و در چنبره كلیشه ها گرفتار آمده اند.

در اولی كسری در مقام یك روزنامه نگار و سردبیر نشریه ای خصوصی فاقد هوش و ذكاوت است كه به سرعت گول خورده و غافلگیر می شود!،شخصیتی به شدت كلیشه ای و اغراق شده كه در هنگام نمایش موجبات نارضایتی خبرنگاران و اهل قلم را فراهم كرد.

در 'زندگی خصوصی' نیز روزنامه نگار بودن ابراهیم كیانی تنها بهانه ای برای پیشبرد داستان است و كاركرد دیگری ندارد به گونه ای كه وی می توانست هر شغل دیگری هم داشته باشد و آب هم از آب تكان نخورد!

جالب اینكه فیلمنامه فیلم فوق را یكی از نویسندگان نشریات سینمایی سال های قدیم نوشته كه این امر تعجب مخاطبان سینمای رسانه را مضاعف كرد.

نكته دیگر عدم پایان بندی مناسب در اغلب فیلم های به نمایش درآمده است كه گاه چند پایان را در خود جای داده اند كه این امر برای یك سینماگر حرفه ای شكست بزرگ به شمار می رود.

'خرس' یكی از بارزترین نمونه های اینچنینی است كه به لحاظ پایان بندی مشكلات بسیار دارد و در كنار آن می توان به 'میگرن' اشاره كرد كه پایان آن به هیچوجه با كلیت فیلم همخوانی ندارد.

در این میان تنها فیلم 'بوسیدن روی ماه' ساخته همایون اسعدیان از ساختاری استاندارد برخوردار بوده و در تعریف قصه خود موفق عمل كرده است كه این اتفاق در فیلم های به نمایش در آمده در چهار روز نخست یك اتفاق نادر محسوب می شود.

فراهنگ**9173**م.ج



:: برچسب‌ها: سبز , سفید , شهری ,
:: بازدید از این مطلب : 515
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 17 بهمن 1390 | نظرات ()