نوشته شده توسط : sadis

'لی میونگ باك' رییس جمهور كره جنوبی، از روز شنبه 15 آبان ماه سفر خاورمیانه ای خود را به مقصد چهار كشور منطقه آغاز كرده است. باك در پی دعوت رسمی رییس جمهور تركیه در اولین گام وارد آنكارا شد تا پس از هفت سال با رهبران یكی از مهمترین قطب های صنعتی و تجاری آسیای غربی به گفت وگو و رایزنی بپردازد.

دفتر ریاست جمهوری كره جنوبی پیش از این اعلام كرده بود كه باك در چارچوب سفر خود به خاورمیانه در روز 18 بهمن برای سفری 3 روزه به عربستان سعودی می رود و با 'ملك عبدالله بن عبدالعزیز' پادشاه این كشور دیدار و در مورد افزایش همكاریهای دو جانبه گفت وگو خواهد كرد. وی همچنین در 20 بهمن به قطر و در 21 بهمن در مسیر بازگشت به سئول به امارات متحده عربی سفر می كند.

** برنامه سفر باك به كشورهای خاورمیانه

.............................................................

اهداف سفر رییس جمهور كره جنوبی به تركیه را می توان تا حدی مجزا از محورهایی دانست كه باك در سفر به سه كشور عربی حاشیه خلیج فارس دنبال می كند. تركیه در سال های اخیر توانسته به مانند كره جنوبی خود را به عنوان یكی از قدرت های مطرح در زمینه تولیدات و خدمات صنعتی مطرح سازد. از این رو با توجه به ساختارها و مدل های كلان اقتصادی طرح شده و در حال اجرا در این دو كشور و به باور بسیاری از تحلیل گران، زمینه های همكاری ها و همگرایی های دو جانبه از بسیاری لحاظ فراهم بوده و ایجاد بسترهای سیاسی- تجاری لازم برای این همكاری ها می تواند در چارچوب همكاری های متقابل فزاینده كره جنوبی و تركیه را منتفع سازد.

پیشنهاد 'عبدالله گل' رییس جمهور تركیه، به همتای كره ای خود در زمینه ایجاد بسترهای لازم برای ارتقای همكاری های تولیدی و صنعتی به ویژه در صنایع هوایی تاییدی بر این موضوع است. علاوه بر این كه سئول قصد دارد تا بنابر درخواست ترك ها نیازهای فنی و تكتولوژیك آنكارا را برای ساخت تاسیسات و تجهیزات رآكتورهای هسته ای تركیه برطرف سازد. در این زمینه پی گیری گفت وگوهای آنكارا- سئول بر سر تاسیس و راه اندازی رآكتورهای هسته ای كه در سال 1388 متوقف شده بود یكی از اهداف از پیش تعیین شده سفر باك به تركیه عنوان شده است. گفتنی است كه بر اساس توافقات قبلی، دو طرف قراردادهای مقدماتی ساخت چند رآكتور هسته ای به ارزش 20 میلیارد دلار را به امضا رسانده اند. علاوه بر این مقامات دو كشور نسبت به افزایش سطح مبادلات سالانه از حدود هفت میلیارد دلار به میزان 10 میلیارد دلار اظهار امیدواری كرده اند.

بر اساس برخی گمانه زنی ها، موضوع تحریم های آمریكایی علیه جمهوری اسلامی ایران نیز یكی از محورهای مهم مذاكرات سران تركیه و كره جنوبی بوده است. به موازات شدت گرفتن فعالیت های دیپلماتیك و فشارهای آمریكا بر كشورهای جامعه بین المللی برای پیوستن به تحریم های ضد ایرانی و با توجه به نوع و میزان روابط تجاری آنكارا و سئول با تهران از دید بسیاری از تحلیل گران، تركیه و كره جنوبی در مواجهه با مساله تحریم ایران در موقعیت مشابهی قرار گرفته اند و از این رو تطبیق رویكردها و رایزنی های دو طرف بر سر این موضوع بسیار منطقی به نظر می رسد.

در وضعیتی كه آنكارا و سئول هر دو از نظر تامین انرژی در زمره مهمترین مشتریان نفت ایران قرار دارند، دغدغه های مشتركی نیز در زمینه از دست دادن بازار كالاهای خود در ایران احساس می كنند. هر چند تبادل منابع و حامل های انرژی بین ایران و تركیه به مراتب بیش از تبادلات انرژی ایران و كره جنوبی است، اما شركت های كره ای در بازارهای ایران بسیار فعال به نظر می رسند.

با توجه به آن چه گفته شد در مراحل آغازین دوره گردی سیاسی- اقتصادی مقامات آمریكایی برای ترغیب و اقناع كشورهای پر وزن در تبادلات اقتصادی و تجاری با تهران برای پیوستن به تحریم های مالی و نفتی، تركیه و كره جنوبی از جمله دولت هایی بودند كه با توجه به محذورات خود در همراهی با آمریكا علیه جمهوری اسلامی ایران از واشنگتن درخواست كردند تا شرایط 'استثنایی' در تعامل با ایران برای این دو كشور قایل شود.

پس از دیدار و رایزنی با مقامات تركیه پیرامون موضوعات مختلف، بخش دوم سفر خاورمیانه ای باك كه بیشتر مورد توجه رسانه ها و نیز تحلیل گران موضوعات بین المللی قرار گرفته به مقصد سه كشور عربی منطقه تنظیم شده است. این مساله نشان از دغدغه های جدیدی دارد كه ذهن رهبران كره جنوبی را در خصوص تامین انرژی مورد نیاز خود در شرایط جدید به خود مشغول داشته است.

** دردسرهای سئول در تامین انرژی از منابع غیر ایرانی

..................................................................

آنچه مشخص است این كه سئول در موضوع واردات نفت خود از ایران به عنوان یكی از مهمترین مبادی تامین انرژی این كشور مجبور به تجدید نظر خواهد شد و حتی اگر نخواهد و در واقع نتواند تهران را از گردونه تامین كنندگان نفتی كره جنوبی حذف كند، لاجرم زیر فشارهای مداوم واشنگتن لااقل تن به كاهش واردات نفت مورد نیاز خود از تهران خواهد داد. وجود چنین چشم اندازی در نزد مقامات كره جنوبی كه تامین انرژی و ترانزیت آزاد و تضمین شده نفت و دیگر حامل های نیرو به ساختار اقتصادی پویای كشور را بسیار حیاتی می انگارند، موجب شده تا كره ای ها در فكر جبران كسری نفت وارداتی از ایران باشند.

بر اساس آمار موجود، كره جنوبی به عنوان دارنده چهارمین ساختار بزرگ اقتصادی آسیا پس از چین، ژاپن و هند در مكان پنجمین وارد كنند انرژی جهان قرار گرفته است. رتبه كنونی كره جنوبی در جمع وارد كنندگان اصلی انرژی را می تواند متاثر از دو مولفه فقر شدید منابع تامین انرژی و نیاز فزاینده اقتصاد پرشتاب این كشور به منابع انرژی به خصوص نفت و گاز دانست.

بر اساس برنامه اعلانی كلان كره جنوبی در تامین و مصرف انرژی تمامی سیاست های انرژی در این كشور همسو با هدف دستیابی به توسعه پایدار از طریق امنیت انرژی، كارآیی انرژی و محافظت از محیط زیست تنظیم شده است. بر همین مبنا سیاست های كره جنوبی در جهت تامین انرژی مورد نیاز به پایا بودن منابع انرژی، بالابردن كارآیی بازار از طریق ایجاد رقابت و نیز سیاست تنوع بخشی به منابع وارداتی متكی بوده است.

ارزش واردات نفت كره در سال گذشته میلادی به 100 میلیارد و 100 میلیون دلار رسید كه نسبت به سال 2010 میلادی بیش از 45 درصد رشد داشته است. كره جنوبی بیشترین نفت مورد نیاز خود معادل 87 درصد را از منطقه خاورمیانه وارد می كند و در این میان جمهوری اسلامی ایران به عنوان چهارمین صادر كننده بزرگ نفت به كره جنوبی روزانه حدود 200 بشكه نفت خام به این كشور صادر كرده كه این میزان بالغ بر 10 درصد از نیاز عمومی كره جنوبی به انرژی بوده است.

سفر اخیر رییس جمهور كره جنوبی به مقصد عربستان سعودی، قطر و امارات متحده عربی را می توان با هدف ایجاد توافق بر سر تامین انرژی مورد نیاز سئول در دوران كاهش واردات نفت از ایران مورد بررسی قرار داد. این موضوع هر چند در تناقض با سیاست های عمومی تامین انرژی كره جنوبی و تنوع بخشی در مبادی ورودی انرژی بوده و تعادل موضع و موقعیت كشورهای اصلی تامین كننده انرژی را در تبادلات این كالای استراتژیك به زیان سئول بر هم می زند، ولی به نظر می رسد مقامات كره جنوبی در زیر شمشیر آویخته آمریكایی ها برای محدود سازی روابط با تهران گزینه دیگری پیش روی خود نداشته باشند.

در چنین وضعیتی كره ای ها برای كاهش اثرات زیانبار كاهش واردات انرژی و تعلیق روابط مالی با جمهوری اسلامی ایران حتی به كشورهای كوچك تولید كننده انرژی نیز روی خوش نشان داده اند. برای مثال 'كیم هوانگ سیك' نخست وزیر كره‌ جنوبی، در 24 دی ماه به سلطان نشین عمان سفر كرد تا با مقامات این كشور در خصوص تامین نفت مورد نیاز كره به توافق دست یابد. این در حالی است كه عمان در زمان حاضر تنها رقمی نزدیك به دو درصد نفت مورد نیاز كره جنوبی را تامین می كند.

علاوه بر رایزنی های رییس جمهور كره جنوبی با سران كشورهای بزرگ تولید كننده نفت، دفتر ریاست جمهوری این كشور اعلام كرده است كه در این سفر از پیش طرح ریزی شده در خصوص افزایش همكاریهای دو جانبه به ویژه در بخش انرژی ، ساخت و ساز ، امور نظامی، بهداشت عمومی و ... نیز بین رییس جمهور كره و سران كشورهای خاورمیانه ای گفت وگو و تبادل نظر صورت خواهد گرفت.

از جمله محورهایی كه به نظر می رسد پس از موضوع نفت در اولویت مذاكرات مقامات كره ای قرار گیرد همكاری های هسته ای سئول با كشورهای مقصد سفر خاورمیانه ای باك است. كره جنوبی در سال های اخیر با توجه به پیشرفت های چشمگیر فنی به ویژه در عرصه تكنولوژی هسته ای به یكی از كشورهای فعال در زمینه راه اندازی فنی تاسیسات اتمی برای تامین انرژی در خاورمیانه تبدیل شده است. در این رابطه یكی از شركت های كره جنوبی، در سال 1388 برنده قرارداد 40میلیارد دلاری ساخت رآكتور اتمی‌ امارات متحده عربی شد و در مناقصه اتمی این كشور، رقبای آمریكایی و فرانسوی خود را از میدان به در كرد.

در پی این موفقیت اقتصادی- تجاری، رییس جمهور كره دو سال پیش برای انعقاد بزرگترین قرارداد هسته‌ای در خاورمیانه به امارات سفر كرد و سفر جاری باك را می توان علاوه بر مذاكرات نفتی به نوعی در جهت پی گیری توافقات هسته ای پیشین مورد بررسی قرار داد.

به هر ترتیب موضوع دستیابی به توافق با دیگر كشورهای تولید كنند نفت در خاورمیانه تنها نشانگر بخشی از دردسرهای كره در همراهی با تحریم های ضد ایرانی است. از ابتدای پروسه تنگ تر شدن حلقه تحریم های تجاری و اقتصادی علیه ایران، سئول به عنوان یكی از مهمترین هم پیمانان آسیایی آمریكا با فشارهای مداوم واشنگتن روبرو بوده است تا جایی كه خود كره ای ها برای رهایی از زیان ها كاهش تحمیلی سطح روابط با تهران به موازات راضی نگه داشتن مقامات آمریكایی به دنبال چاره جویی بوده اند. در این پیوند می توان به راهكارهایی نظیر گشایش حساب های ارزی ویژه در نظام بانكی كره جنوبی برای ادامه مبادلات پولی- مالی با جمهوری اسلامی ایران اشاره كرد.

** تنگناهای كره جنوبی برای محدود كردن تجارت با ایران

...............................................................................

در جریان سفر 'رابرت اینهورن' معاون وزیر امور خارجه آمریكا، در امور منع گسترش سلاح های كشتار جمعی به سئول برای اقناع مقامات كره ای در زمینه پیوستن به تحریم های جدید ضد ایرانی، مقامات كره ای با تشریح زیان های كوتاه مدت و بلند مدت تحریم نفتی ایران و توقف مبادلات مالی كه در عمل بازار ایران را از دسترس شركت های كره ای خارج می سازد، خواهان بررسی گزینه های معقول تر از سوی آمریكایی ها برای كاهش سطح روابط اقتصادی با تهران شده بودند.

بر اساس گزارش خبرگزاری فرانسه در جریان سفر اینهورن به سئول و در شرایط تفهیم و اعلان خواسته های جدید آمریكا از كره جنوبی، 'باك جائه وان' وزیر دارایی كره جنوبی، در مذاكرات با مقامات آمریكایی خواستار اتخاذ رویكردی تدریجی برای به حداقل رساندن میزان خسارات وارده به اقتصاد این كشور شده بود. وی با بسیار زیاد خواندن حجم تبادلات اقتصادی با ایران عنوان داشته است كه هر كشوری شرایطی متفاوت دارد؛ بنابراین فاكتورهای بسیاری برای بررسی و بازبینی روابط خارجی وجود دارد؛ از جمله اینكه با قراردادهای فعلی چه باید كرد؟

در تشریح وضعیت كنونی روابط دو كشور باید به این نكته اشاره كرد كه حجم مبادلات اقتصادی ایران و كره جنوبی در سال گذشته میلادی به نسبت سال 2010 با رشد نزدیك به 60 درصدی به حدود 19 میلیارد دلار رسید. شركت های مهم نفتی و پالایشگاه های كره جنوبی در قرارداد های از پیش منعقد شده برای سال 2012 میلادی حتی مازاد خریدی معادل پنج درصد نسبت به سال گذشته میلادی را در نظر گرفته اند.

وارد شدن به عرصه كاهش خرید نفت از ایران و تنزل سهم نفت وارداتی از ایران در بازار انرژی كره جنوبی از رقم 77/9 به سهم پیش بینی شده 33/8 حتی اگر به صورت كامل با انرژی وارداتی از كشورهایی چون امارات جبران شود، سالانه هزینه ای نزدیك به 50 میلیون دلار برای شركت های كره ای هزینه در بر خواهد داشت. این در حالی است كه در گام نخست، مذاكرات جدید و طولانی مدتی با شركتهای جایگزین فروش نفت خام و همچنین كشتی رانی جهت انعقاد قرارداد های جدید برای انتقال نفت ، هزینه ها و دردسرهای جدیدی برای شركت های فعال در زمینه انرژی در كره جنوبی به دنبال خواهد داشت.

به جز تحریم نفتی، تعلیق روابط پولی و مالی تهران و سئول می تواند آثار زیانبار عمیقی را بر اقتصاد كره جنوبی تحمیل كند. در این پیوند روزنامه 'كوریا هرالد' چاپ سئول در گزارشی كه در اوایل بهمن ماه منتشر ساخت از زیان هفت میلیارد دلاری شركت ها و موسسات اقتصادی كره در صورت تحریم بیشتر تعاملات تجاری با ایران خبر داد.

علاوه بر آن چه ذكر شد خبرگزاری 'یونهاپ' كره جنوبی به نقل از موسسه مالی وزارت راهبرد و دارایی این كشور در نخستین روز بهمن ماه جاری به اهمیت نفت ایران پرداخته و عنوان داشته است كه حتی با در نظر گرفتن پیش فرض تغییر نكردن سطح روابط و تبادلات تجاری تهران- سئول، استمرار تنش ها میان آمریكا و ایران خود باعث بالا رفتن فزاینده بهای نفت و رسیدن آن به هر بشكه 150 دلار خواهد شد. این موسسه معتبر مالی به نیازهای كره جنوبی به نفت ایران اشاره كرده و بالا رفتن قیمت آن را باعث بی ثباتی بازار این كشور و افزایش نرخ تورم دانسته است. این گزارش خاطر نشان می سازد كه كره جنوبی از سال گذشته به طور دایم نرخ فزاینده تورم را تجربه كرده است.

با توجه به شرایط موجود، مقامات كره جنوبی در هفته های اخیر در رابطه با موضوع روابط و تعاملات تجاری با جمهوری اسلامی ایران به دنبال تعقیب دو راهكار به صورت همزمان بوده اند. به موازات جست وجوی منابع و راهكارهای جدید برای جبران كسری احتمالی واردات نفت از ایران تلاش های مقامات كره ای بر جلب رضایت آمریكایی ها برای در نظر گرفتن شرایط منحصر به فرد و استثنایی برای كره در تجارت با ایران متمركز بوده است.

این در حالی است كه به نظر نمی رسد آمریكایی ها تمایلی برای قبول درخواست متحدان كره ای خود داشته باشند. علاوه بر این كه در زمینه موضوع تحریم جمهوری اسلامی ایران، حتی برخی از مقامات رژیم صهیونیستی برای كمك به دوستان آمریكایی خود در كره جنوبی دست به كار شده اند. به گزارش روزنامه كوریا هرالد در اوایل بهمن ماه جاری تنی چند از اعضای سفارت رژیم صهیونیستی در سئول در ملاقات با مقامات كره ای با ربط دادن افزایش توان نظامی جمهوری اسلامی ایران به تقویت موضع پیونگ یانگ به عنوان دشمن سنتی سئول، خواستار همراهی بیشتر رهبران كره جنوبی با سیاست های ضد ایرانی در سطح بین المللی شده بودند.

در هر حال كره جنوبی به واسطه نوع روابط خود با واشنگتن چاره ای جز تامین رضایت شریك استراتژیك خود نخواهد داشت. در چنین شرایطی مهارت مقامات كره ای برای تامین نظر واشنگتن در بازه ای بین رضایت نسبی تا رضایت مطلق و با در نظر گرفتن زیان های جدی محدود سازی روابط با كشور مستقلی چون ایران می تواند تاثیر مستقیمی در پی گیری منافع ملی كره جنوبی داشته باشد.

تحقیق**م.م.ك**1358



:: برچسب‌ها: هنر , واشنگتن ,
:: بازدید از این مطلب : 484
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

به گزارش ایرنا 'محمود صفری ' روز چهارشنبه به مناسبت سی و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در گفت وگو با خبرنگاران در حیدر آباد، داشتن انرژی هسته ای را حق مسلم ایران خواند و گفت: برخی قدرت های بزرگ نباید از فشارهای سیاسی برای متوقف ساختن حقوق قانونی ما استفاده كنند چون این اقدامات ایران را از دنبال كردن هدفش باز نمی دارد.

وی تاكید كرد: آژانس بین المللی انرژی اتمی تایید كرده است كه دانش هسته ای بومی ایران توسط دانشمندان هسته ای این كشور با مقاصد صلح آمیز است و مساله هسته ای ایران باید از طریق گفت وگو حل شود.

صفری با اشاره به افزایش فشارهای اقتصادی آمریكا و اتحادیه اروپا علیه جمهوری اسلامی ایران گفت: درست است كه تحریم ها از بعضی جهات بر اقتصاد ایران تاثیرگذار است اما با این حال، ایران كار تحقیقات هسته ای خود را به عنوان یك پروژه علمی با كاربری غیرنظامی متوقف نمی كند.

صفری با محكوم كردن جنایات استكبار جهانی در ترور دانشمندان هسته ای كشورمان اظهار داشت : دولت هایی كه مرتكب این عمل زشت شدند باید پاسخگوی مجامع بین المللی و مردم ایران باشند.

وی همچنین ادعاهای مطرح شده علیه ایران از سوی آمریكا طی سه دهه گذشته را نادرست خواند و افزود: در صورت حمله دشمنان، ایران برای مقابله با آنان آماده است.

این دیپلمات كشورمان در حیدرآباد، روابط هند و ایران را در حال گسترش و حجم تبادلات تجاری میان دو كشور را بیش از 15 میلیارد دلار عنوان كرد و افزود: این در حالی است كه تنها حجم مبادلات ایالت آندراپرادش با ایران حدود 500 میلیون دلار است.

وی همچنین به مسلمانان حیدر آباد هند نوید داد به زودی شركت هواپیمایی آسمان پرواز مستقیمی از حیدرآباد به مشهد دایر می كند.

آساق ** 589**2047**



:: برچسب‌ها: گل , ژاپن , قدیمی ,
:: بازدید از این مطلب : 524
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

به گزارش ایرنا، در این مراسم جامعه مداحان تهران، شركت اقتصادی و خود كفایی آزادگان، شهرداری شهر جدید هشتگرد، شركت شهاب خودرو، بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستانهای استان تهران، مسوولان پاكدشت، شركت حمل و نقل خلیج فارس، صندوق مهر امام رضا(ع)، كانون سردفتران، شورای هماهنگی هیاتهای مذهبی مهاجران، سازمان استاندارد و شورای اسلامی استان تهران نسبت به امام راحل ادای احترام كردند.

شركت كنندگان در این مراسم با نثار تاج گل و قرائت فاتحه ضمن تجدید میثاق با بنیانگذار انقلاب اسلامی بر ادامه راه امام (ره) و شهدا تاكید كردند.

688/ 699 / 1449



:: برچسب‌ها: تایوان , سفر , فیلم ,
:: بازدید از این مطلب : 433
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis
محمود احمدی نژاد

روابط آقای احمدی نژاد و مجلس ایران پر تنش بوده است

محمدرضا باهنر، نایب رئیس مجلس ایران گفت که با توجه به قانع نشدن نمایندگان سئوال کننده از پاسخهای نمایندگان محمود احمدی‌نژاد، رئیس جمهور این کشور، او باید ظرف یک ماه برای پاسخ دادن به این سئوال شخصا در مجلس حاضر شود.

آقای باهنر که ریاست جلسه امروز سه شنبه ۱۸ بهمن (۷ فوریه) مجلس ایران را به عهده داشت، گفت که هیأت رئیسه مجلس در این مورد موضعی ندارد و تنها بر اساس قانون عمل می کند.

مصطفی رضا حسینی، سخنگوی طراحان سئوال از آقای احمدی نژاد روز شنبه اعلام کرده بود که نمایندگان مجلس از پاسخ نمایندگان رئیس جمهور قانع نشده اند.

طرح سئوال از رئیس جمهور با ۷۹ امضا و ۱۰ محور، در جلسه علنی روز سه شنبه ۲۹ آذر تحویل هیات رئیسه مجلس شد و علی لاریجانی رئیس مجلس به هیات رئیسه مجلس دستور داد که این طرح به کمیسیون های تخصصی مجلس ارجاع شود.

متن این سئوال امروز و در پی قانع نشدن نمایندگان سئوال کننده از پاسخ نمایندگان آقای احمدی نژاد که در این کمیسیون ها مطرح شده بود، در صحن علنی مجلس قرائت شد.

محور سئوالات نمایندگان از آقای احمدی نژاد اظهارات او درباره جایگاه برتر دولت نسبت به مجلس و اینکه مجلس دیگر در راس امور نیست، بی توجهی به مسائل فرهنگی جامعه از جمله حجاب، اظهارات اسفندیار رحیم مشایی رئیس دفتر رئیس جمهور درباره مکتب ایرانی به جای مکتب اسلامی، برکناری منوچهر متکی وزیر امور خارجه، قهر یازده روزه و اختلاف نظر با آیت الله خامنه ای بر سر حیدر مصلحی وزیر اطلاعات و اجرا نشدن قانون اختصاص ۲ میلیارد دلار بودجه به مترو بود.

"آقای احمدی‌نژاد دولت خود را "قانونمندترین دولت تاریخ جمهوری اسلامی" می‌خواند اما گروهی از نمایندگان اصولگرای مجلس او را به بی‌اعتنایی به قانون متهم می‌کنند"

این طرح تیر ماه امسال با امضای ۱۰۰ نماینده به هیات رئیسه مجلس هشتم ارائه شد اما هیات رئیسه آن را در دستور کار قرار نداد.

طبق اصل ۸۸ قانون اساسی، در صورتی که دست کم یک چهارم نمایندگان سوالی را در مورد یکی از وظایف رئیس جمهور مطرح کنند، او موظف است در مجلس حاضر شود و به سئوال نمایندگان پاسخ بدهد.

بعد از تلاس نمایندگان سرانجام در آبان ماه پس از تشکیل یک کمیته ویژه در مجلس، قرار شد که نمایندگان آقای احمدی نژاد در کمیسیونهای مختلف حاضر شوند و به سئوالات جواب دهند.

این اولین بار در تاریخ ایران است که رئیس جمهور برای پاسخ دادن به سئوال نمایندگان، به مجلس احضار می شود.



:: برچسب‌ها: د , باغ , آسیا ,
:: بازدید از این مطلب : 562
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis
استفان هارپر، نخست وزیر کانادا و همسرش

استفان هارپر، نخست وزیر کانادا و همسرش

استفان هارپر، نخست وزیر کانادا، برای مذاکره درباره مسائل اقتصادی از جمله فروش نفت این کشور به چین سفر کرده است.

کانادا تقریبا تمام نفت خود را به آمریکا صادر می کند و حال در این سفر چهار روزه، نخست وزیر این کشور می خواهد درهای بازار چین را به روی کشورش باز کند.

ناظران در چین معتقدند که خریداران خوبی در بازار چین هستند.

این دیدار بعد از آن انجام می شود که جلوی پروژه یک خط لوله نفت را گرفت که از کانادا تا تگزاس در جنوب ایالات متحده می رفت.

دولت آمریکا به دلیل مسائل محیط زیستی، جلوی احداث این خط لوله را گرفت.

آقای هارپر، پیش از سفرش به چین، به تصمیم آمریکا اشاره کرد و گفت به همین دلیل کانادا باید بازار گسترده‌تری برای نفت خود پیدا کند.

استفان هارپر در چین بناست با هو جیانبائو، رئیس جمهوری این کشور، و ون جیابائو، نخست وزیر چین دیدار کند.

نخست وزیر کانادا با گروهی از وزیران دولت و رهبران اقتصادی کشور به این سفر رفته است.

اسوشیتد پرس، گزارش می دهد که در ۱۰ سال گذشته چین بیش از ۱۶ میلیارد دلار در صنعت نفت کانادا سرمایه گذاری کرده و حال امیدوار است بتواند از منابع انرژی این کشور برای جلو بردن نیازهای اقتصادی خود استفاده کند.

در همین حال خبر می رسد که بعد از تحریم های آمریکا علیه نفت ایران، چین در تلاش است تا فروشندگان دیگری را جایگزین ایران کند.

چین خرید نفت از عربستان سعودی را افزایش داده است و سعی می کند تا از کشورهای دیگری همچون روسیه و استرالیا هم نفت بیشتری بخرد.

چینی ها ۲۰ درصد از نفت مورد استفاده خود را از ایران می خرند.

پیشتر به نقل از منابع صنعت نفت چین گزارش شده بود که در پی اختلاف سه ماهه چین با ایران بر سر بهای نفت وارداتی از ایران، شرکت های چینی تصمیم دارند واردات نفت خام از ایران را از ماه مارس سال جاری به نصف میزان سال گذشته کاهش دهند.



:: برچسب‌ها: هاوایی , نیویورک شهرستان , درخت ,
:: بازدید از این مطلب : 544
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

اسفندیار احمدیه متولد ۱۳۰۷ در تهران بود

اسفندیار احمدیه، که او را سازنده نخستین انیمیشن ایرانی می دانند، روز دوشنبه در ۸۳ سالگی درگذشت.

نیم قرن بعد از اینکه امیل کوئل فرانسوی، بانی هنر انیمیشن- به معنای امروزی- در دنیا شد، اسفندیار احمدیه، به گفته خودش بی خبر از این جریان، با دیدن فریم های متوالی یک نوارفیلم (سلولوئیدی) که به تصادف به دستش رسیده بود به مکانیسم حرکت در سینما پی برد و توانست با استفاده از یک دوربین بولکس شانزده میلیمتری طراحی هایش را به انیمیشن تبدیل کند. فیلمی سیزده ثانیه ای با عنوان ملانصرالدین که در سال ۱۳۳۶ ساخته شد.

این فیلم را اولین نقاشی متحرک ایران می دانند و اگر پیش از آن تلاشی برای ساختن انیمیشن در این شده بود جایی به ثبت نرسیده است.

اسفندیار احمدیه خودش در جایی گفته بود: "من در این زمینه تخصصی نداشتم و فقط با بهره گیری از فکر و علاقه خود و مطالعاتی که کرده بودم، توانستم اولین فیلم انیمیشن ایران را با فیلمبرداری پطرس پالیان بسازم. یادم می آید چهارپایه دوربین را از کارگران ساختمانی گرفتم و با میخ کاری و طناب، دوربین را روی چهارپایه مهار کردم و در راهرو اداره، نقاشی ها را که در هر ثانیه ۲۴ نقاشی بود روی زمین گذاشتیم و فیلم گرفتیم و ملانصرالدین ساخته شد."

در دهه ۳۰ شمسی در ایران هنوز نه از کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خبری بود و نه از هیچ مرکز هنری دیگری که به انیمیشن توجه داشته باشد. طبیعتا مدرسه و آموزشگاهی هم برای فراگیری هنر انیمیشن دایر نشده بود.

آقای احمدیه فیلمش را به وزارت فرهنگ و هنر برد و توانست نظر مسئولین آن اداره را جلب کند و بودجه و امکانات برای ساخت انیمیشن های بعدی اش تهیه کند.

او در سالهای اولیه دهه چهل چندین انیمیشن دیگر ساخت که از آن جمله می شود به طراحى و کارگردانى فیلم "اردک حسود" در سال ۱۳۴۱، طراحى و کارگردانى فیلم "خوشه گندم" در سال ۱۳۴۲، نقاشى فیلم "خروس بى محل" و نقاشى فیلم "بادبادک به کجا مى روى؟" به کارگردانى افخم ماکویی اشاره کرد.

احمدیه نقاش

اگر چه اسفندیار احمدیه از هنر انیمیشن به شکل آکادمیک سررشته نداشت و چه بسا بر اثر کنجکاوی بانی این هنر در ایران شد ولی نقاش بود و در این هنر به علت شاگردى در مکتب کمال الملک در کنار دیگر هنرمندان تاثیر گذار آن سالها قرار می گرفت.

او از سال ۱۳۲۴ تا ۱۳۲۶ شاگرد علی اصغر پتگر بود، سپس در سال ۱۳۲۶ به هنرستان کمال الملک رفت و از هنرمندانی مثل اسماعیل آشتیانی، محمود اولیا و حسین شیخ تاثیر گرفت.

تفاوت کار اسفندیار احمدیه با دیگر نقاشان مکتب کمال الملک در این بود که بر خلاف آنها- که کاملا واقع گرا بودند- او به دنیای خیالی هم توجه داشت و در نقاشی هایش از فضاهای واقعی دور می شد. او همچنین به نقاشی مضامین مذهبی نیز علاقه داشت.

آقای احمدیه در سال ۱۳۰۷ در تهران به دنیا آمد و روز ۱۷ بهمن بر اثر یک بیماری خونی دربیمارستان سجاد تهران درگذشت.



:: برچسب‌ها: کالیفرنیا , کودک , مربع ,
:: بازدید از این مطلب : 461
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

به گزارش ایرنا به نقل از شبكه اطلاع رسانی تولید و تجارت ایران(شاتا)، 'دیمیتری كاترینیچ' روز چهارشنبه در یازدهمین كمیسیون مشترك همكاری های اقتصادی ایران و بلاروس در مینسك تاكید كرد: تحریم ها علیه ایران را قبول نداریم و معتقدیم این گونه برخوردها با كشوری مقتدر چون جمهوری اسلامی ایران فایده ای ندارد.

وی در عین حال ابراز امیدواری كرد كه تصمیمات كمیسیون مشترك همكاری ها منجر به اتخاذ توسعه همه جانبه روابط میان دو كشور شود.

وزیر صنایع بلاروس با گرامیداشت سی و سومین سالگرد پیروی انقلاب اسلامی ابراز امیدواری كرد تا كشورمان به دستاوردهای چشمگیری در عرصه های مختلف دست یابد.

وی با ابراز خشنودی از سفر هیات بلند پایه صنعتی و تجاری ایران به ریاست مهدی غضنفری وزیر صنعت، معدن و تجارت به كشورش عنوان كرد: بدون شك سفر چنین هیاتی نشانه اعتماد قوی و جدی جمهوری اسلامی ایران به بلاروس است.

این مقام بلاروسی ادامه داد: كشور ما ارزش بسیاری برای گسترش مناسبات با ایران قائل است و امیدواریم كه یازدهمین كمیسیون نیز میزان مناسبات را افزایش دهد.

وی با بیان این جمله كه ایمان دارم، ادغام دو وزارتخانه صنایع و معادن و بازرگانی در ایران تاثیر بسیار خوبی در توسعه روابط دارد، افزود: حدود 1.5 سال كه از دهمین كمیسیون مشترك همكاری ها در تهران می گذرد، شاهد مهمترین اثر آن یعنی رشد مبادلات تجاری هستیم.

به گفته وزیر صنایع بلاروس، میزان مبادلات تجاری تهران و مینسك در سال 2011 ، 139 میلیون دلار بوده كه بالاترین رقم مراودات دو كشور را در سال های اخیر نشان می دهد.

وی تصریح كرد: حجم بالای سرمایه گذاری مستقیم ایران در سال 2011 در بلاروس كه حدود 30 میلیون دلار بوده است، در نوع خود نسبت به مراودات مینسك با سایر كشورها بی نظیر بوده و یك ركورد به حساب می آید.

كاترینیچ گفت: ایران جزو 20 كشور سرمایه گذار در بلاروس محسوب می شود و هم اكنون شركت های برتر ایران در كشور ما مشغول به كار هستند.

وی از تمایل كشورش برای افزایش تولید خودرو سمند و ساخت كارخانه سیمان خبر داد و افزود: ماشین های سنگین بلاروس و سواری ایران می توانند در دو كشور جای خود را پیدا كنند.

وی با اشاره به تشكیل اتحادیه گمركی، روسیه، بلاروس و قزاقستان گفت: جمهوری اسلامی ایران می تواند برای دستیابی به بازار جدیدی كه بیش از 170 میلیون نفر جمعیت دارد، از این اتحادیه بهره برد.

'مهدی غضنفری' وزیر صنعت، معدن و تجارت كشورمان نیز در كمیسیون مشترك دو كشور طی سخنانی با بیان این كه ایران با اصلاحات اقتصادی همچون قانون هدفمندی یارانه ها توانسته جایگاه مناسبی در اقتصاد جهان به دست آورد، از مواضع بلاروس در مخالفت با تحریم های غیر عادلانه علیه ایران قدردانی كرد.

وی گزارش اخیر بانك جهانی و صندوق بین الملل پول درباره وضعیت اقتصادی ایران در سال 2011 را مورد توجه قرار داد و گفت: بر اساس پیش بینی این صندوق، وضعیت ایران در سال جاری میلادی بهتر از سال گذشته خواهد بود.

غضنفری افزود: رشد اقتصادی ایران از سوی صندوق بین الملل پول هفت درصد اعلام شده و تصریح شده است كه به رغم تحریم های بین المللی این موضوع بر شاخص های كلان اقتصاد كشورمان بی اثر بوده و جهان شاهد رونق محصولات صنعتی و كشاورزی در ایران بوده است.

وی بخش دیگری از گزارش بانك جهانی درباره رشد اقتصادی ایران را مورد تاكید قرار داد و گفت: بر این اساس رشد متوسط اقتصاد ایران از متوسط خاورمیانه بالاتر است.

موفقیت ایران در اجرای قانون هدفمندی یارانه ها و اثر آن در دراز مدت بر اقتصاد ایران و كاهش تورم، قدردانی از اقدامات اصلاحی ایران در حوزه اقتصاد، مثبت ارزیابی كردن رشد اقتصادی ایران و تحسین آن از جمله محورهایی است كه صندوق بین الملل پول و بانك جهانی در آخرین گزارش خود به آن پرداخته اند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت معقتد است: ادغام دو وزارتخانه صنایع و معادن و بازرگانی سابق تاثیر مهمی در سرعت بخشی به تعاملات اقتصادی دو كشور خواهد داشت، چرا كه این به هم پیوستگی منجر به یكپارچگی تصمیمات در وزارتخانه جدید می شود و به طور قطع اثرات خود را در كمیسیون جدید نمایانگر می كند.

میزان مبادلات جمهوری اسلامی ایران با دنیا در سال 2010 میلادی موضوع دیگری بود كه غضنفری عنوان كرد و گفت: حجم مبادلات ایران با كشورهای مختلف دنیا در این سال حدود 200 میلیارد دلار بوده كه از این میزان 30 میلیارد دلار آن با رشد 25 درصدی به صادرات غیرنفتی ایران اختصاص دارد.

وی افزود: همچنین قراردادهای خدمات فنی و مهندسی ایران در این سال به چهار میلیارد دلار رسیده كه در مقایسه با مدت مشابه یك سال قبل كه 3.2 میلیارد دلار بوده نشانگر رشد چشمگیر بوده است.

غضنفری تاكید كرد: جمهوری اسلامی ایران تمایل بسیاری به توسعه روابط بیشتر با بلاروس دارد و امیدواریم تصمیمات كمیسیون مشترك منجر به افزایش توسعه مناسبات دو كشور شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت روز گذشته برای شركت در یازدهمین كمیسیون مشترك همكاری های اقتصادی ایران و بلاروس راهی مینسك شد.

دیدار با مقامات بلند پایه بلاروس همچون رییس جمهوری، نخست وزیر، وزیران امور خارجه، صنایع و جنگل و مراتع و همچنین شركت در دو نشست با صنعتگران و بازرگانان از جمله برنامه های غضنفری در این كشور است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت روز شنبه به ایران بازر می گردد.

اقتصام **1601**1594



:: برچسب‌ها: دوستان , غذا , دره عمیق و باریک ,
:: بازدید از این مطلب : 477
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

تحریم های شدید نفتی آمریکا و غرب علیه ایران با مخالفت چین روبه رو بوده است.

چین در تلاش است تا برای جبران کاهش واردات نفت از ایران، نفت مورد نیاز خود را از منابع دیگر تامین کند؛ اگر چه بر اساس برخی از گزارش‌ها مقامات پکن در عین حال تلاش می‌کنند تا با مقامات ایرانی درخصوص قیمت ارزان تر نفت به توافق برسند.

منابع خبری صنعت نفت و انرژی به حبرگزاری رویترز گفته‌اند که در چند ماه گذشته چین از عربستان سعودی به میزان قابل توجهی نفت وارد کرده است.

این خبرگزاری بر اساس داده های نفتی منابع اوپک گزارش کرده است که تولید عربستان سعودی در ماه دسامبر سال گذشته میلادی ۹ میلیون و ۷۶۰ هزار بشکه در روز بوده و در ماه ژانویه نیز در همین سطح مانده است. این میزان ۳۶۰ هزار بشکه در روز از تولید ماه اکتبر عربستان بالاتر است. به گزارش رویترز، منابع مختلفی تایید کرده اند که چین بخش قابل توجهی از این نفت را خریده‌است.

همچنین، چین که دومین مصرف کننده نفت در دنیا است بر اساس گزارش ها در چند ماه گذشته مقادیری نفت از کشورهای غرب آفریقا، روسیه و استرالیا با هدف جایگزینی کاهش واردات نفت خود از ایران وارد کرده است.

چین حدود ۲۰ درصد از نفت مصرفی خود را از ایران وارد می‌کند اما از اوایل سال جاری میلادی حدود ۳۰۰ هزار بشکه نفت در روز از این واردت کاسته است. بر اساس گزارش خبرگزاری رویترز این میزان کمی بیش از نصف کل واردات روزانه چین از ایران در سال گذشته میلادی است.

پیشتر به نقل از منابع صنعت نفت چین گزارش شده بود که در پی اختلاف سه ماهه چین با ایران بر سر بهای نفت وارداتی از ایران، شرکت های چینی تصمیم دارند واردات نفت خام از ایران را از ماه مارس سال جاری به نصف میزان سال گذشته کاهش دهند.

چین از خریداران اصلی نفت خام ایران است و حدود دو هفته پیش هم گزارش شده بود که شرکت های چینی، ظاهرا با هدف خرید نفت ایران به بهای نازل تر و با شرایط مناسب تر، نفت کمتری از ایران وارد می کنند.

همزمان آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان به چین سفر کرده و به گفته خبرگزاری ها، در ملاقات با مقامات چینی از آنان خواسته تا واردات نفت از ایران را کاهش دهند و عرضه کنندگان دیگر نفت را جایگزین این کشور کنند.

چین از خریداران اصلی نفت خام ایران است

اقدام خانم مرکل در راستای تحریم های شدید آمریکا و غرب علیه ایران است که شامل تحریم بانک مرکزی ایران از سوی بریتانیا و قطع واردات نفت از ایران از سوی اتحادیه اروپا در چند ماه آینده است. آمریکا نیز علاوه بر اقداماتی مشابه، دارایی های بانک مرکزی ایران در این کشور را مسدو د کرده است.

تحریم های شدید نفتی آمریکا و غرب علیه ایران با مخالفت چین روبه رو بوده است.

جمهوری خلق چین روز پنج‌شنبه (۲۶ ژانویه ۲۰۱۲) با انتقاد از وضع تحریم خرید نفت ایران از سوی اتحادیه اروپا، این اقدام را غیرسازنده توصیف کرد. ایران سومین منبع اصلی تامین نفت وارداتی چین است.

به گزارش رویترز قرار است مقامات چینی به زودی برای گفتگو پیرامون قراردادهای جدید با مقامات ایرانی دیدار کنند. برخی از تحلیلگران معتقدند که اقدامات چین در کاهش خرید نفت، ممکن است بخشی از تلاش این کشور برای متقاعد ساختن ایران به فروش نفت با قیمت ارزان تر باشد.

در عین حال برخی از تحلیلگران معتقدند که توقف صادرات نفت از ایران، قیمت‌های جهانی را افزایش خواهد داد.

اواخر ماه ژانویه صندوق بین‌المللی پول در گزارشی به گروه ۲۰ هشدار داد که در صورت توقف صادرات نفت ایران بر اثر تحریم‌های آمریکا و اتحادیه اروپا، قیمت‌های جهانی نفت ممکن است بین ۲۰ تا ۳۰ درصد افزایش یابد. گروه ۲۰ شامل بیست قدرت برتر اقتصادی دنیا است.



:: برچسب‌ها: طبیعت , سفر , روش ,
:: بازدید از این مطلب : 503
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

'برانوش نیك بین' روز چهارشنبه در گفت وگو با ایرنا اظهارداشت: برنامه های سال 91 را به هیات های ورزش های روستایی و عشایری استان ها ارایه كردیم تا پیشنهادات و نظرات آنها را جویا شویم.

وی افزود: پس از دریافت پیشنهادات مربوطه با تصمیم گیری نهایی در مجمع سالیانه برنامه های سال 91 را مشخص و بر اساس زمانبندی های لازم تصویب خواهیم كرد.

وی مهمترین برنامه های سال آینده را برگزاری مسابقات كشتی سنتی لوچو و جشنواره های ورزشی بومی و محلی را در ایام نوروز ذكركرد.

نیك بین با بیان اینكه اولویت فدراسیون ورزش های روستایی و عشایری ترویج و توسعه بازی های بومی است، گفت: بر اساس علاقمندی های جوانان مسابقات رشته های ورزشی كلاسیك و استاندارد مانند فوتبال و والیبال را نیز در برنامه های خود خواهیم داشت.

رییس فدراسیون ورزش های روستایی و عشایری خاطرنشان كرد: با برگزاری مسابقات در رشته های مختلف در قسمت مردان و زنان افراد برتر و مستعد را به فدراسیون های ورزشی و باشگاه های مربوطه جهت حمایت كردن از آنها معرفی خواهیم كرد.

1724/9876



:: برچسب‌ها: سیاه و سفید , دریاچه ,
:: بازدید از این مطلب : 493
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا و به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سرخپوشان طبق روال معمول در روزهای پس از بازی در رقابت های لیگ برتر به استراحت می پرداختند اما با نظر كادر فنی، امروز (چهارشنبه) تمرینات ریكاوری را در دستور كار خود داشتند و فردا (پنجشنبه) به استراحت می پردازند.

تیم فوتبال پرسپولیس كه روز گذشته در ورزشگاه آزادی تهران با نتیجه سه بر دو مغلوب فجرسپاسی شد در جریان هفته بیست و ششم لیگ برتر باشگاه های كشور روز چهارشنبه 26 بهمن ماه میهمان صبای قم خواهد بود.

3783**1440



:: برچسب‌ها: ابرها ,
:: بازدید از این مطلب : 483
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 بهمن 1390 | نظرات ()