نوشته شده توسط : sadis

پس از اعلام پیروزی پوتین در انتخابات ریاست جمهوری روسیه، رسانه های غربی كه از پیش از برگزاری انتخابات این كشور نیز به طرح موضوعات انحرافی از جمله احتمال 'تقلب' در انتخابات ریاست جمهوری روسیه از سوی پوتین و حزب او یعنی 'روسیه متحد' را مطرح می كردند، هم اكنون نیز مدعی تقلب در انتخابات این كشور شدند. ادعایی كه در انتخابات مجلس دومای روسیه نیز ازسوی این رسانه ها مطرح شد. روزنامه انگلیسی 'گاردین' ضمن اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری در روسیه مدعی شد كه مخالفان قصد دارند یك روز پس از برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری روسیه در روز دوشنبه در میدان 'پوشكین' در مركز مسكو تظاهرات گسترده‌ای برگزار كنند.

به نوشته این روزنامه، نظرسنجی‌های اخیر نیز نشان داده كه پوتین بیش از 50 درصد از آرای عمومی را در اختیار دارد، اما ناظران انتخاباتی به این نكته اشاره دارند كه پوتین با استفاده از منابع دولتی مبارزات انتخاباتی خود را 'ناعادلانه' پیش برده است.

تارنمای 'بی بی سی' هم در خبری نوشت: همزمان با جشن پیروزی پوتین در روسیه، مخالفان دولت در مسكو تجمع می كنند.

این رسانه در ادامه افزود: آقای پوتین در جمع حامیان خود در مسكو گفته است كه در رقابتی آزاد و منصفانه، پیروز شده است، اما گروه‌های مخالف او مدعی هستند كه تقلبی گسترده انجام شده است. آنها به دنبال برگزاری تجمعی اعتراضی در روز دوشنبه، پنجم مارس در مسكو هستند.

به نوشته این رسانه، گالوس از نهادهای نظارتی مستقل انتخاباتی اعلام كرده است كه آقای پوتین فقط كمی بیش از 50 درصد آرا را به دست آورده است كه به مراتب كمتر از آمار رسمی اعلام شده از سوی مسوولان رسمی انتخابات روسیه است.

گالوس همچنین اعلام كرده است كه گزارش‌های متعددی از تخلفات انتخاباتی دریافت كرده است كه براساس آنها، برخی افراد چندین بار در رای‌گیری شركت كرده‌اند.

'رادیو رژیم صهیونیستی' هم در مطلبی با عنوان 'بازگشت تزار قرن بیست و یكم به كرملین' و با طرح این سوال كه 'سیاست روسیه در قبال اسرائیل و ایران چه تغییری خواهد كرد؟' به نقل از روزنامه 'واشینگتن پست' نوشت:‌ آقای پوتین با اطمینان از بازگشت به مقام ریاست جمهوری، از هم اینك به انتخابات چهار سال بعد برای ریاست جمهوری و تداوم احراز این مقام برای چهارمین دوره چشم دوخته است.

تارنمای 'یورونیوز' هم در خبری نوشت كه گنادی زیوگانوف از رقبای انتخاباتی پوتین از به رسمیت شناختن وی به عنوان رییس جمهور امتناع كرده است و اظهار داشته: 'من نمی توانم روند این انتخابات را صادقانه و عادلانه برآورد كنم.

یورونیوز افزود: قبل از انتخابات ریاست جمهوری روز یكشنبه در روسیه، ولادیمیر پوتین وعده داده بود كه با نصب دوربین های اینترنتی در هر یك از حوزه های اخذ رای، از هرگونه سو ظن به تقلب در انتخابات ریاست جمهوری در روسیه جلوگیری خواهد شد.

'ولادیمیر پوتین' دومین رییس جمهور كشور روسیه بعد از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی، نخست وزیر فعلی و رییس حزب روسیه واحد(از 15 آوریل 2008) است. پوتین به عنوان رییس جمهوری پركار شناخته می‌شود كه اقتصاد روسیه را از بحران شدید دهه 1990 و پس از پایان ریاست جمهوری 'بوریس یلتسین' به ثبات و رشد قابل توجه ای هدایت كرده ‌است. به باور بسیاری از كارشناسان و مردم روسیه، ترمیم اقتصاد شكست خورده این كشور در زمان بوریس یلتسین نخستین رییس جمهور روسیه پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی تا حدود زیادی مدیون تلاش ها و سیاست های اقتصادی پوتین است. او كه از سال 2000 پس از كناره گیری بوریس یلتسین رییس جمهور وقت روسیه پس از دو دوره ریاست جمهوری، بر مسند قدرت نشست دارای سابقه طولانی در دستگاه امنیتی شوروی است.

بسیاری معتقدند روی كار آمدن پوتین در صحنه سیاسی روسیه پایانی بر نگرانی های مردم این كشور در دوران پس از فروپاشی اتحاد شوروی بود. در آن زمان مردم روسیه با گسترش امواج جدایی‌طلبی، جنگ در چچن و اقدامات گوناگون تروریستی مواجه بودند. آن‌ها در جریان گروگانگیری های خونبار در مسكو، بسلان، داغستان و... هر روز با اخبار هولناكی كه امكان فروپاشی فدراسیون روسیه را برجسته می‌ساخت، روبه‌رو بودند. تامین امنیت در سراسر فدراسیون، امتیاز بزرگی بود كه پوتین موفق به كسب آن شد.

او خود را متعهد به مبارزه با جدایی‌طلبی معرفی كرد كه نمونه بارز آن در چچن رخ داده بود. او همچنین به عنوان رهبری طرفدار وحدت ملی، تحكیم دولت و فدراسیون، طرفدار احیای قدرت داخلی و خارجی روسیه شناخته شد. درحالیكه یلتسین فردی ضعیف و ناتوان شناخته شده بود. بدین ترتیب وی با بهره‌گیری از توانایی شخصی خود به زودی به یك رییس‌جمهور محبوب در روسیه تبدیل شد. اصلی‌ترین اولویت پوتین اقتصاد بود و در این راستا از الگوی تمركز و اقتدار دولتی در عرصه اقتصادی استفاده نمود. وی در دیگر عرصه‌ها نیز بر تقویت تمركزگرایی و نه توزیع قدرت در روسیه، تاكید ورزید. پوتین در برنامه خود به مبارزه با فساد مالی جایگاه ویژه‌ای بخشید و به رفع فقر در جامعه روسی توجه نمود.

**زندگی نامه پوتین

---------------------

- ولادیمیر اسپیردونویچ پوتین 7 اكتبر 1952 در لینگراد(سن‌پترزبورگ امروزی) به دنیا آمد، او از معتقدان كلیسای ارتدوكس روسیه است.

- پوتین به خوبی به زبان‌های آلمانی و انگلیسی صحبت می‌كند. او با لودمیلا پوتینا ازدواج كرده كه ثمره این ازدواج دو دختر به نام‌های ماریا و كاترینا است.

- پوتین در سال 1975 در رشته حقوق از دانشگاه لنینگراد فارغ‌التحصیل شد او چند سال بعد مدرك دكترای خود در رشته اقتصاد را دریافت كرد.

- پوتین پس از فارغ‌التحصیلی از دانشگاه لنینگراد از طرف كا.گ.ب دعوت به همكاری شد و بین سال‌های 1985 تا 1990 ازسوی این سازمان در آلمان خدمت كرد.

- با شكست كمونیسم در آلمان شرقی و اتحاد دو آلمان در سال 1990، به لنینگراد بازگشت.

- در سال 1990 پوتین به مقام مشاور رییس دانشگاه دولتی لنینگراد در امورخارجه برگزیده شد و سپس در سمت مشاور رییس شورای شهر لنینگراد به انجام وظیفه پرداخت.

-در ژوئن 1991 به ریاست كمیته روابط بین‌الملل شورای شهر سن پترزبورگ برگزیده شد. لنینگراد پس از فرو پاشی اتحاد جماهیر شوروی به سن پترزبورگ تغییر نام داد.

- در سال 1994 پوتین با حفظ سمت، مقام معاونت شهردار سن پترزبورگ را نیز عهده دار شد.

- در اوت 1996 پوتین به سمت معاون دایره اداری ریاست جمهوری روسیه منصوب شد.

- در مارس 1997 نیز سمت معاونت اجرایی دفتر ریاست جمهوری روسیه و ریاست دایره مركزی تحقیقات و نظارت دولت را به عهده گرفت.

- در ماه مه 1998 با ارتقای سمت در مقام معاون اول دایره اداری ریاست جمهوری منصوب شد.

- در سال 1999 قائم مقام وزیر امور خارجه روسیه شد. بعد از مدتی به كاخ ریاست جمهوری راه یافت و توانست اعتماد یلتسین را به خود جلب كند.

- در 31 دسامبر 1999 رسما كفیل رییس جمهور شد، پستی كه به او كمك كرد در انتخابات سال 2000 بر رقبای سرشناسی مانند پریماكوف و یوری لوژكوف پیروز شود.

- وی در انتخابات سال 2004 نیز در سمت خود ابقا شد و سرانجام در ماه مه سال 2008 در دولت تازه به قدرت رسیده دیمیتری مدودف پست نخست وزیری روسیه را به عهده گرفت.

- ولادیمیر پوتین در دوره ریاست جمهوری خود از نفوذ سرمایه‌داران در امور سیاسی كاست و قدرت حكومت مركزی را در سراسر روسیه بسط داد. پوتین برخلاف سلف خود بوریس یلتسین از سیاست‌های یكجانبه نگرانه ایالت متحده آمریكا در جهان حمایت نمی‌كند و از مخالفان استقرار سپر موشكی آمریكا در دو كشور لهستان و جمهوری چك است.

- پوتین كه در رقابت‌های ریاست جمهوری سال 2008 میلادی از دمیتری مدودف، رییس جمهور كنونی روسیه حمایت كرده بود، در این مدت به عنوان نخست وزیر فعالیت می‌كرد. او با پیروزی در انتخابات سال جاری، تا سال 2018 میلادی، رییس جمهور روسیه خواهد بود و با پایان این دوره نیز می‌تواند برای ادامه فعالیتش به عنوان رییس‌جمهور در یك دوره شش ساله دیگر، در رقابت‌های انتخاباتی آتی شركت كند.

**مقاومت پوتین در برابر كشورهای غربی

----------------------------------------------

در خصوص دیدگاه غرب نسبت به ولادیمیر پوتین می توان گفت، از آن جهت كه پوتین در سیاست های خود هیچ گاه تسلیم برقراری نظام سیاسی مدنظر غرب نشده است و برخورد واقع بینانه و متناسب با موازین منافع ملی روسیه را بر ژست دموكراسی ترجیح داده است، كشورهای غربی نگرش موافق و مثبتی نسبت به سیاست های داخلی و بین المللی پوتین ندارند. ازسوی دیگر برنامه‌های پوتین در دو دوره ریاست جمهوری وی برای هواداران تعمیق و گسترش دموكراسی در روسیه پیام‌های خوشایندی در برنداشت. به همین خاطر علیه وی وارد فعالیت‌های تبلیغاتی شدند، اما او از مردم روسیه خواسته بود برای حركت در مسیری طولانی و دشوار آماده شوند. یكی از مهمترین مشكلات پوتین كنار آمدن با كشورهای غربی است كشورهایی كه مدعی دموكراسی هستند و مدل حكمرانی وی را مطابق با اصول دموكراسی نمی دانند. در همین راستا غرب در دوران ریاست جمهوری پوتین در روسیه هر از چند گاهی دولت او را به نقض حقوق بشر متهم می‌كرد. مجله آمریكایی 'پراداگ' كه هر ساله فهرستی از دیكتاتورهای جهان را معرفی می‌‏كند، در گزارش سال 2007 میلادی خود نام 'ولادیمیر پوتین' رییس‌‏جمهور وقت روسیه را به عنوان یكی از دیكتاتورهای جهان و در رتبه شماره بیستم این فهرست معرفی كرد. غیردموكراتیك بودن حكومت پوتین، كنار نیامدن با مخالفان سیاسی و كشته و زندانی شدن روزنامه نگاران و فعالان سیاسی در روسیه دوران پوتین از مواردی است كه غرب در خصوص نقض حقوق بشر بر آن تمركز فراوان دارد. در مقابل این فشارها و هجمه خبری رسانه ای ازسوی غرب؛ پوتین همواره بر استقلال سیاسی روسیه تاكید داشته است.

هم اكنون هم خبر پیروزی ولادیمیر پوتین در انتخابات 2012 ریاست جمهوری روسیه موضوعی است كه شگفتی رسانه های غربی را برانگیخته است. بر اساس اعلام خبرگزاری 'ریانووستی'، در 15 اسفند ماه جاری ولادیمیر پوتین نخست وزیر كنونی روسیه پس از شمارش 50 درصد آرا 64.4 درصد آرا را بدست آورده است. این مطلب را كمیسیون مركزی انتخابات روسیه گزارش داده است.

طبق اطلاعات كمیسیون مركزی انتخابات، 'گنادی زوگانوف' نامزد ریاست جمهوری از طرف حزب كمونیست 17.13 درصد، 'میخاییل پروخوروف' نامزد مستقل 6.97 درصد، 'ولادیمیر ژیرینوفسكی' رییس حزب لیبرال دموكرات 6.71 درصد و 'سرگی میرونوف' نامزد ریاست جمهوری از طرف حزب'روسیه عادل' 3.72 درصد آرا را به دست آورده است. در همین حال ولادیمیر پوتین، نامزد ریاست جمهوری روسیه، شامگاه یكشنبه درحالیكه اشك شوق می‌ریخت، پیروزی خود را در انتخابات ریاست جمهوری این كشور اعلام كرد. وی در میان هزاران تن از هواردان خود در مركز مسكو گفت: 'من قول داده بودم كه ما پیروز می‌شویم. ما پیروز شدیم.'

ولادیمیر پوتین در نزدیكی كاخ كرملین گفت: 'ما در یك مبارزه آزاد و منصفانه پیروز شدیم.'

پوتین خاطر نشان كرد كه این رای دشمنان روسیه را كه درصدد 'تضعیف' این كشور بودند، ناكام گذاشت و افزود: 'مردم روسیه امروز نشان دادند كه چنین سناریوهایی در سرزمین ما به ثمر نخواهد نشست.'

پژوهش**م.الف**1673**9123



:: برچسب‌ها: بریتانیا , ظروف چینی ,
:: بازدید از این مطلب : 499
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 15 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، رحیم شهریاری روز دوشنبه در نشست خبری گفت: گروه 'آراز' در آستانه نوروز هر سال كنسرتی شاد و با انرژی را اجرا می كند كه امسال نیز در نظر داریم با برگزاری اجرایی شاد برای مخاطبان، به استقبال نوروز برویم.

وی افزود: گروه 'آراز' در این كنسرت با تركیب همیشگی خود ظاهر می شود، با این تفاوت كه در قسمتی از این اجرا، تمامی نوازندگان، گروه نوازی ساز نقاره را اجرا خواهند كرد.

شهریاری گفت: از دیگر نكات قابل توجه این كنسرت می توان به حضور همخوانان و نوازندگان سازهای قانون، بالابان و ویلن از كشور جمهوری آذربایجان اشاره كرد، كه این مهم موجب بالا بردن كیفیت اجرای كنسرت خواهد شد.

وی خاطر نشان كرد: قطعاتی كه قرار است در این كنسرت اجرا شود، دستچینی از آهنگ هایی خواهد بود كه طی فعالیت گروه 'آراز'‌ به صورت صوتی و تصویری منتشر شده است.

سرپرست گروه 'آراز' افزود: به علت استقبال مخاطبان از موسیقی پرانرژی و ریتمیك، سعی شده قطعات موسیقی پاپ، بخش بیشتری از كنسرت را به خود اختصاص دهد كه البته این آهنگ ها با برداشتی از موسیقی فولك آذربایجانی، آهنگسازی و تنظیم شده است تا ریشه های موسیقایی سرزمین آذربایجان را نیز در خود داشته باشد.

این نوازنده ساز 'قارمون' در پاسخ به این سووال كه چرا سالن میلاد كه از نظر امكانات موسیقایی مطلوب نیست برای اجرا انتخاب شده، گفت: تالار وحدت محدودیت هایی برای اجرای این گونه موسیقی دارد كه از این بین می توان به كمبود صندلی اشاره كرد.

گروه موسیقی 'آراز' 25 اسفند در دو سانس 18:30 و 21 در سالن میلاد نمایشگاه بین المللی تهران به صحنه می رود.

فراهنگ ** 9252 ** 1071



:: برچسب‌ها: درختان , وابسته به تکزاس ,
:: بازدید از این مطلب : 474
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 15 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

15 اسفند 1369

قانون اتاق بازرگانی و صنایع و معادن جمهوری اسلامی ایران تصویب شد، این اتاق به منظور كمك به فراهم آوردن موجبات رشد و توسعه اقتصادی كشور، تبادل افكار و بیان آرا و عقاید مدیران صنعتی، معدنی، كشاورزی و بازرگانی تاسیس شده است.

15 اسفند1364

آیت الله مرتضی حائری یزدی استاد علوم دینی، عضو مجلس خبرگان رهبری و فرزند آیت الله حاج شیخ عبدالكریم حائری یزدی بنبانگذار حوزه علمیه قم درگذشت.

15 اسفند 1357

پس از پیروزی انقلاب اسلامی، صادرات نفت ایران كه 70 روز دچار وقفه شده بود، از سر گرفته شد.

15 اسفند 1351

دبیرخانه سازمان ملل متحد در سند مورخ 5 مارس سال 1971 میلادی و یادداشت AD311/IGEN به دولت ایران، یادآور می‌شود كه عرف جاری در دبیرخانه سازمان ملل متحد در اسناد و نقشه‌های جغرافیایی منطقه آبی بین ایران از سمت شمال و خاور و تعدادی از كشورهای عربی از سوی جنوب و باختر به نام خلیج فارس نامیده می شود و این، بنا بر عرف قدیمی انتشار اطلس‌ها و فرهنگهای جغرافیایی است.

15 اسفند 1344

به دستور 'محمدرضا پهلوی' كمیسیونی در دفتر وزیر دربار تشكیل شد تا ترتیب برگزاری همزمان مراسم تاجگذاری و جشنهای 2500 ساله شاهنشاهی داده شود. اما این كمیسیون از برنامه‌ریزی همزمان این دو رویداد عاجز ماند. قرار شد تاجگذاری در 1346 و جشنهای2500 ساله در 1350 برگزار شود.

15 اسفند 1337

وزارت امور خارجه اعلام كرد عهدنامه دفاعی دو جانبه ایران و‌ آمریكا به زیان هیچ طرف سومی نیست و شوروی از انعقاد این پیمان نباید نگران باشد. در این ایام روزنامه‌های شوروی و رادیوهای كشورهای كمونیستی دولت ایران را به خاطر آنچه كه واگذاری پایگاههای موشكی به آمریكا می خواندند مورد حمله قرار داده بودند.

15 اسفند 1321

مجلس شورای ملی اختصاص پنج میلیون ریال برای مبارزه با بیماری تیفوس را كه در تهران شیوع پیدا كرده بود، تصویب كرد.

15 اسفند 1301

موافقان و مخالفان 'احمد قوام' ( قوام‌السلطنه) در داخل و خارج مجلس شورای ملی به زد و خورد با یكدیگر پرداختند.

15 اسفند 1299

'ماژور مسعود خان' وزیر جنگ، وزارت جنگ وقت را منحل و طی اعلامیه‌ای وعده داد بزودی وزارت جنگ با تشكیلات جدید دایر خواهد كرد.

15 اسفند 1295

همدان و كرمانشاه به اشغال نظامیان روسیه درآمد.

15 اسفند 1293

حاج 'مخبرالسلطنه' والی فارس ماموریت یافت به موضوع بازداشت اتباع آلمانی رسیدگی كند و آنان را آزاد سازد. 'ویلهلم واسموس' رییس كنسولگری آلمان در بوشهر و عد‌ه‌ای از همكاران وی سه روز قبل توسط نظامیان انگلیسی بازداشت شده بودند.

اطلاع**9131**1717



:: برچسب‌ها: مرخصی , مدل , تایوان ,
:: بازدید از این مطلب : 455
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 15 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا، محمود احمدی نژاد صبح روز دوشنبه برای افتتاح چند پروژه از مصوبات سفرهای استانی از دولت نهم تا كنون وارد رشت شد، وزرای راه و شهرسازی، بهداشت و درمان و صنعت و معدن و تجارت رییس جمهوری را در این سفر همراهی می كنند.

رئیس جمهوری پس از افتتاح همزمان این پروژه 210 واحدی مسكن مهر به مناسبت هفته منابع طبیعی و ابخیزداری اقدام به كاشت دو نهال در محوطه این مجموعه مسكونی كرد.

براساس این گزارش عملیات اجرایی 11 كیلومتر آزاد راه منجیل – رودبار نیز قرار است با حضور رئیس جمهوری آغاز شود.

افتتاح دانشكده دندانپزشكی رشت، رونمایی از داروی ضد سرطان، پایان عملیات گاز رسانی به روستای تنیان از توابع شهرستان صومعه سرا، پروژه سرمایه گذاری مشترك ایران و ژاپن در مجتمع دخانیات گیلان و چند پروژه مخابراتی از جمله 40 پروژه ای است كه امروز با حضور رئیس جمهوری در استان گیلان به بهره برداری می رسد.

پروژه های یاد شده از مصوبات سفرهای استانی در دولت نهم تا كنون است كه بیش از 11 هزار میلیارد تومان است كه برای اجرای آنان تخصیص یافته است.

سیام 2023//1537//



:: برچسب‌ها: تایوان ,
:: بازدید از این مطلب : 426
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 15 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

به گزارش خبرگزاری ایرنا، مركز مدیریت راههای كشور در اطلاعیه ای اعلام كرد: همچنین محورهمدان - كرمانشاه و همدان - سنندج در همدان و نیز محور اردبیل - سراب محدوده گردنه صائین در اردبیل نیز به علت بارش شدید برف و كولاك نیز تا اطلاع بعدی مسدود است.

در این اطلاعیه از هموطنان در خواست شده است تا برای آگاهی بیشتر به سایت www.iran141.ir و همچنین تماس با شماره تلفن های 84498666 و تلفن گویای 141 و 88925253 از آخرین وضعیت راه های كشور مطلع شوند.

مركز مدیریت راههای كشور همچنین برای اطلاع شهروندان از وضعیت آب و هوایی بین شهرهای مبدا و مقصد شهروندان، اعلام كرد كه با شماره پیامك 1000141 جهت معرفی مسیر مناسب بین شهرهای مبدا و مقصد (با وارد كردن كدتلفن مبدا فاصله و كد تلفن مقصد) آماده پاسخگویی است.

1574



:: برچسب‌ها: بچه ها ,
:: بازدید از این مطلب : 434
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 15 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

به گزارش ایرنا روابط عمومی سازمان آموزش و پرورش استان همدان یكشنبه شب با صدور اطلاعیه ای اعلام كرد به دلیل بارش سنگین برف تمام مراكز پیش دبستانی و مدارس ابتدایی و راهنمایی شهرستان های همدان، بهار، اسدآباد، كبودرآهنگ، رزن، فامنین و مناطق قهاوند، سردرود، لالجین، قروه و درجزین تعطیل می باشد.

بر اساس این اطلاعیه تمام مدارس سه مقطع تحصیلی ابتدایی، راهنمایی و متوسطه در بخش گل تپه كبودرآهنگ نیز فردا به دلیل بارش برف تعطیل است.

اداره كل هواشناسی همدان اعلام كرد سامانه بارشی كه با بارش برف و وزش باد نسبتا شدید همراه است ظهر فردا از استان همدان خارج و جریان پایداری بر فضای استان حاكم خواهد شد.

فرمانده پلیس راه استان همدان اعلام كرد در زمان حاضر جز گردنه اسد آباد كه تردد در آن به سختی امكان پذیر است تمام راه های استان باز و تردد در آن ادامه دارد اما شهروندان از سفرهای غیر ضرور خودداری كنند.

در زمان حاضر دمای هوای همدان 10 درجه سانتیگراد زیر صفر می باشد.

بارش برف دیروز و امروز نیز باعث تعطیلی مدارس مناطق مختلف همدان شد.

7523/551/



:: برچسب‌ها: خانه ,
:: بازدید از این مطلب : 451
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 15 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis
علی مطهری

آقای مطهری می گوید که تعدادی از اصولگرایان فکر می‌کردند با حضور او، اقبال قشر "حزب‌الهی" به این لیست کم می‌شود

علی مطهری نماینده مجلس ایران می گوید که غلامعلی حداد عادل مانع از آن شد که نام او در فهرست جبهه متحد اصولگرایان قرار بگیرد.

آقای مطهری روز یکشنبه ۱۴ اسفند (۴ مارس) در گفت و گو با خبرگزاری ایلنا گفت: "من اطلاع دقیق دارم که از بین دوازده رای، هفت رای مثبت و پنج رای منفی کسب کردم و قاعدتا اسم من باید در لیست جبهه متحد اصولگرایان می بود، اما با تصمیمی از پیش گرفته شده نام مرا از این لیست حذف کردند."

به گفته آقای مطهری یکی از دلایلی که باعث حذف نام او از این لیست شده، این بوده است که "تعدادی از اصولگرایان فکر می کردند با حضور من اقبال قشر متدین و حزب الهی به این لیست کم خواهد شد."

او در پاسخ به سوال خبرنگار ایلنا مبنی بر اینکه برخی معتقد بودند این اتفاق برای آن افتاد که آقای حداد عادل می خواست نماینده اول تهران باشد و بعد هم رئیس مجلس بشود، گفت:"من نمی توانم در مورد نیت افراد قضاوت کنم، اما اگر قصد برنامه ریزی داشته اند که آقای الف رئیس مجلس شود و یا نامزدها را گونه ای بچینند که در انتخاب رئیس جمهور بعدی هم موثر باشد، این کار نوعی خیانت به رای مردم است."

پیش از این و پس از انتشار لیست جبهه متحد اصولگرایان که اسم آقای مطهری و چند نماینده دیگر منتقد دولت در آن دیده نمی شد، او گفته بود: "ما در برخی مبانی اصولگرایی مانند مفهوم آزادی و ولایت فقیه با آنها اختلاف داریم و من شخصاً حق می دهم اسم ما را در لیست قرار ندهند."

جبهه متحد اصولگرایان، ائتلافی از تشکل های سیاسی اصولگرا بود که در ماه های اخیر به رقبای سیاسی محمود احمدی نژاد و همکارانش تبدیل شده اند. رهبران این تشکل ها، در پی بروز اختلاف میان رئیس جمهور و رهبر ایران بر سر مدیریت وزارت اطلاعات در فروردین ماه گذشته، به انتقاد پی در پی از سیاست های دولت پرداختند.

با این حال گروهی از اعضای جبهه متحد اصولگرایان، با وجود انتقاد از قوه مجریه، حاضر به همراهی با اقدامات نمایندگانی مانند علی مطهری علیه دولت و دیگر نهادهای حکومتی نبوده اند و این اقدامات را در راستای مصالح کلی حکومت نمی دانند.

در واکنش به مواضع معتقدان به این تفکر در مجلس هشتم، آقای مطهری در تیر ماه گذشته، به انتقاد از نمایندگانی پرداخته بود که به ادعای وی "دائما برای هر کاری از دفتر رهبری سوال می‌کنند و به صورت شاخه‌ای از دفتر رهبری درآمده اند".

استیضاح رئیس جمهور

احمدی نژاد

به گفته آقای مطهری، اگر رئیس جمهور به سئوال نمایندگان مجلس جواب های قانع کننده ندهد، احتمال استیضاح او وجود دارد

علی مطهری امروز در مورد طرح سوال از رئیس جمهور گفته است: "اهمیت طرح سوال از رئیس جمهور این است که مجلس رئیس جمهور را احضار می کند و او برای تخلفات صورت گرفته باید پاسخگو باشد."

به گفته او، اگر رئیس جمهور در مجلس جواب های قانع کننده ندهد یا "حرف های گذشته خود را تکرار کند که فلان قانون را نمی دانم یا اجرا نمی کنم"، احتمال استیضاح او وجود دارد.

طرح سوال از رئیس جمهوری، که آقای مطهری از طراحان اصلی آن است، در تیرماه سال گذشته با امضای ۱۰۰ نماینده به هیات رئیسه مجلس ارائه شد.

از زمان مطرح شدن طرح سئوال از رئیس جمهور، تعدادی از اعضای هیئت رئیسه مجلس و حامیان آقای احمدی نژاد در مجلس سعی کرده اند تا نمایندگان را از پیگیری این طرح منصرف کنند.

در آن زمان محمد دهقان، عضو هیات رئیسه مجلس، گفته بود که اکثر اعضای هیات رئیسه طرح سوال از رئیس جمهوری را با توجه به اوضاع کشور، به مصلحت نمی دانند.

روح الله حسینیان از نمایندگان حامی دولت هم تاکید کرده بود که "با توجه به ملاقات اخیر نمایندگان با رهبر معظم انقلاب، قطعا طرح سؤال از رئیس جمهوری مورد رضایت مقام معظم رهبری نیست."

در پاسخ به این گفته آقای حسینیان، آقای مطهری گفته بود که آیت الله خامنه ای، در آن ملاقات تنها به نمایندگان به خاطر قطع کردن سخنان محمود احمدی نژاد در هنگام سخنرانی در مجلس تذکر داده و این تذکر "ربطی به سوال از رئیس جمهوری ندارد".



:: برچسب‌ها: مدل , ساحل , لندن ,
:: بازدید از این مطلب : 574
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 15 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

کلیسای ارتودوکس روسیه حدود ۱۶۰ میلیون پیرو دارد و از زمان فروپاشی شوروی سابق نقش قابل توجهی در این کشور ایفا کرده است.

در این سال‌ها، کلیسای ارتودوکس روسیه به نهاد قدرت نزدیک شده، از آن حمایت کرده و توانسته است در مقابل، نفوذ خود را در جامعه گسترش دهد.

در انتخابات ریاست جمهوری نیز رهبران این کلیسا از ولادیمیر پوتین، نخست وزیر کنونی روسیه حمایت کرده‌اند.

بطریق کیریل اول، رهبر کلیسای ارتودوکس روسیه که چهره‌ای نسبتا لیبرال به شمار می‌رود، در دیدار اخیرش با پوتین از او حمایت کرده و دوران ریاست جمهوری او را "دوران معجزه" خوانده است.

البته کلیسا از خواسته‌های معترضان نیز حمایت کرده است.

پس از انتخابات جنجالی دسامبر گذشته که مخالفان گفتند با تقلب همراه بوده است، او به دفاع از معترضان برخاست، اما حمایتش از این فراتر نرفت.

کلیسای ارتودوکس طی این سال‌ها پس از نهاد قدرت، تاثیرگذارترین نقش را در روسیه داشته و این، باعث شده است تا سیاستمداران روس سعی کنند حمایت آن را به دست آورند.

این کلیسا همچنین از قدرت اقتصادی قابل توجهی برخوردار است، اما کمتر کسی می‌تواند میزان ثروت کلیسای ارتودوکس روسیه را حدس بزند.

پس از سقوط اتحاد شوروی، دولت روسیه به مرور تمام اشیاء مهم مذهبی را به آن برگرداند و از طرح دعاوی این کلیسا برای بازپس‌گیری زمین‌هایی که پس از انقلاب ۱۹۱۷ میلادی، از دست داده بود، حمایت کرد.

پیش از این انقلاب، کلیسای ارتودوکس از بزرگ‌ترین ملاکان و زمین‌داران روسیه محسوب می‌شد، اما در دوران پس از انقلاب، به‌شدت سرکوب شد، اموالش توقیف، کلیساهایش تخریب و روحانیون آن عمدتا کشته شدند.

البته در این کلیسا، روحانیونی هم هستند که به طور علنی، با ولادیمیر پوتین مخالفت کرده، خواهان کناره‌گیری او شده و در کنار معترضان قرار گرفته‌اند.

اما درخواست‌های معترضان و بروز صداهای مخالف در کلیسا مانع از آن نشده که رهبرانش دست از حمایت خود از پوتین بردارند.

آنها پوتین را متضمن ثبات در کشور می‌دانند و نسبت به بروز خشونت‌های احتمالی هشدار داده و در عین حال از مقامات خواسته‌اند تا به مردم گوش کرده و وحدت کشور را حفظ کنند.

نهاد کلیسا همچنین نگرانی خود را از بروز انقلابی دیگر در روسیه اعلام کرده است، انقلابی از نوع انقلاب بلشویکی ۱۹۱۷ که برای دهه‌ها فعالیتش را در روسیه امکان‌ناپذیر کرد.

حمایت از پوتین در انتخابات ریاست جمهوری، تنها مختص به مسیحیان این کشور نیست و رهبران یهودی و مسلمان روسیه هم در دیدار با پوتین، از او حمایت کرده‌اند.

برخی معتقدند که در صورت بروز تنش و خشونت، پس از انتخابات ریاست جمهوری، کلیسای ارتودوکس روسیه تنها نهادی است که می‌تواند میان طرفین میانجیگری کند.



:: برچسب‌ها: غروب , اسپانیا ,
:: بازدید از این مطلب : 468
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 15 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

دكتر 'نسرین سلطانخواه' روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا افزود: ابررایانه های ملی شیخ بهایی و امیركبیر درسال 89 رونمایی شدند و در فاز دوم قرار است با پیوستن 10 ابررایانه در مراكز تحقیقاتی و پژوهشی كشور شبكه ملی ابررایانه ای ایران راه اندازی شود.

وی اظهار داشت: فاز اول ایجاد ابررایانه ها در كشور بود و فاز دوم ایجاد شبكه ملی ابررایانه ای كشور است . این شبكه در سال های آینده با پیوستن دیگر ابررایانه ها گسترش خواهد یافت.

سلطانخواه خاطرنشان كرد: قدرت ابررایانه های متصل به شبكه ملی ابررایانه ای كشور (شبكه گرید ملی ) حداكثر سه ترافلاپس است و بر طبق برنامه ریزی های انجام شده قدرت محاسباتی ابررایانه ها در شبكه گرید ملی در مراكز مختلف علمی و پژوهشی به طور یكسان خواهد بود .

وی افزود: ابررایانه هایی كه تا پایان امسال رونمایی می شوند به عنوان ابررایانه های جانبی به ابررایانش های اصلی و مادر كه همان ابررایانه شیخ بهایی و امیركبیر هستند ، متصل می شوند.

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری یادآور شد : این ابررایانه ها در حوزه‌هایی چون هواشناسی، صنایع دفاعی و پروژه‌های تحقیقاتی پرریسك كاربرد دارند و با استفاده از این ابررایانه‌ها می‌توان به شبیه سازی سامانه‌های پیش‌رانش در جهت شبیه سازی دارورسانی به سلول‌های بدن اقدام كرد و همچنین از این ابررایانه ها می توان در تحقیقاتی كه نیاز به محاسبات عظیم دارند، استفاده كرد.

علمی**9190**1581



:: برچسب‌ها: گل , آیفون , شهرستان ,
:: بازدید از این مطلب : 508
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 15 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

به گزارش ایرنا، این نمایندگان شامل سید امیر حسین قاضی زاده هاشمی از حوزه انتخابیه مشهد و كلات، غلامرضا اسداللهی از تربت جام و تایباد، محمد دهقان از حوزه انتخابیه چناران، طرقبه و شاندیز، محمدرضا محسنی ثانی از حوزه سبزوار، جوین، جغتای و خوشاب و حسین سبحانی نیا از حوزه انتخابیه نیشابور و فیروزه می باشند.

این گزارش حاكیست محمدرضا سجادیان، محمد علی رضایی، محمد علی دلاور، علی بروغنی، سید حسین حسینی، نصر اله كمالیان، محمدرضا خباز، مهدی مهدیزاده و سید علی حسینی نمایندگان مجلس هشتم از استان خراسان رضوی در رقابت های انتخاباتی اكثریت آرا را بدست نیاوردند.

همچنین سه نفر از نمایندگان فعلی مجلس هشتم در حوزه انتخابیه مشهد و كلات شامل جواد آرین منش، جواد كریمی قدوسی و عفت شریعتی كوهبنانی به دور دوم انتخابات راه یافتند.

این افراد به همراه حجت الاسلام محمد حسین حسین زاده بحرینی برای كسب دو كرسی نمایندگی مجلس نهم رقابت خواهند كرد.

در نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان خراسان رضوی 11 چهره جدید به عنوان نمایندگان منتخب به مجلس راه یافتند.

استان خراسان رضوی دارای 18 نماینده در مجلس شورای اسلامی است.

حجت الاسلام محمد رضا فاكر یكی نمایندگان حوزه انتخابیه مشهد و كلات در مجلس هشتم در سال 88 درگذشت و از آن زمان تاكنون یكی از كرسی های این حوزه در مجلس خالی است.

حوزه انتخابیه مشهد و كلات در مجلس شورای اسلامی پنج كرسی، حوزه انتخابیه سبزوار، جوین، جغتای و خوشاب دو كرسی و حوزه انتخابیه نیشابور و فیروزه دو كرسی دارند.

همچنین حوزه های انتخابیه' تربت جام و رشتخوار'، ' تربت حیدریه و مه ولات'، 'چناران، طرقبه و شاندیز'،' خواف و رشتخوار'، ' درگز'، ' فریمان و سرخس' ،' قوچان و فاروج'،' كاشمر' ،' خلیل آباد و بردسكن' و' گناباد و بجستان' هر كدام یك كرسی در مجلس شورای اسلامی دارند.

در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی در استان خراسان رضوی در مجموع 223 نامزد با یكدیگر رقابت كردند.

/659/



:: برچسب‌ها: آبی , شهری ,
:: بازدید از این مطلب : 624
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 15 اسفند 1390 | نظرات ()